fb

Proizvodi za vaše zdravlje na bazi semenki

Proizvodi su sinergistički dizajnirani da poboljšavaju specifične funkcije vašeg tela.  Na polju zdravlja niko to  ne radi  kao mi. Mi telu dajemo nutrijente kako bi ono samo sebe moglo isceliti. Sam organizam je najbolji lek, kad mu date ono što mu je potrebno da on savršeno funkcioniše. Čudo se dešava u samom telu.

Naši sastojci?

Hladno presovana ulja, direktno iz semena. Svako seme sadrži više hranljivih materija po jedinici mere nego bilo koji drugi deo biljke ili ploda, što takođe znači da naši proizvodi sadrže više koristi  nego bilo šta drugo.

Svaki put kada uživate u našim proizvodima dajete svom telu snagu da živi mladoliko, zdravo i snažno.

SOUL
Obnavlja organizam.

Rain Soul je dodatak ishrani zasnovan isključivo na semenu, koji je uveliko poljuljao situaciju na dosadašnjem tržištu ishranom bogatom vitaminima i antioksidansima. Semenke crnog kima, semenke grožđa chardonnay, semenke crne maline i D-riboza su izuzetno korisni i bogati nutrijentima, a kad se kombinuju, njihova efikasnost se višestruko uvećava.  Upoznajte najmoćniji antioksidans, usporivač starenja, te najmoćniji protivupalni proizvod na tržištu. 

DETALJNIJE

SOUL RED

Gubitak težine. Srčano zdravlje. Umna sposobnost.

Najčistija prehrana za stimulaciju tijela. Soul red postiže jače rezultate zahvaljujući pojačivačima metabolizma, ketonima koji vam pomažu smanjiti težinu, daju energiju koja vam pomaže da se više krećete i ima izuzetna protuupalna svojstva kako biste i dalje izgledali i osjećali se izvrsno.

DETALJNIJE

CORE

Pročišćava organizam.

Core je drugi revolucionarni proizvod kompanije Rain International. Sadrži visokokvalitetnu gustu mešavinu hranljivih sastojaka u kompaktnom pakovanju od 28 grama. Core uključuje neko od najboljih povrća i semena na zemlji, od kojih svako ima svoju kliničku reputaciju u poboljšanju zdravstvenih funkcija, prečišćavanju i detoksikaciji i obezbeđivanju gotovo svih osnovnih vitamina i minerala. To je super hrana u najboljem izdanju.

Core   je jedinjenje vitamina za pročišćavanje sastavljeno od semena i povrća, koje sadrži dvadest puta veću gustinu hranljivih sastojaka od voća i povrća.

Svakako vredi svake pažnje!

DETALJNIJE 

BEND

Ponovno otkrivena pokretljivost

Naš je cilj bio stvoriti dodatak za zglobove koji prirodno podržava način na koji se krećete i saginjete. Ono što smo napravili nadmašilo je naša očekivanja: Oko 30 ml veoma koncentrovanih hranjivih materija, izrađeno da vas održava mladima. Izrađeno da vas održava u pokretu.

DETALJNIJE

PURE

Zdravlje digestivnog sistema

Sve počinje sa vašim stomakom: zdrav imuni sistem, dobro mentalno zdravlje i nivo energije vašeg tela. Zdrav stomak započinje kombinacijom dobrih bakterija koje moraju biti prisutne.
Kada ste mladi, zdravlje debelog creva je na vrhuncu, ali kako starete, dobre bakterije kao da nestaju, što dovodi do različitih probavnih problema i u celom telu.
Vreme je da te dobre bakterije vratite u stomak, da poboljšate zdravlje varenja, smanjite upalu i poboljšate floru u crevima. Jer zdrav stomak znači zdravo telo.

DETALJNIJE 

PRETPLATI SE 

POKRENI SVOJ POSAO

KONTAKT

Jasna +38163509230

Lazar +38163504770

e-mail:

rain.zdravljeizzrna@gmail.com

https://rainintl.com/zdravljeizzrna

Share This