fb

NAJBOLJE OD PRIRODE + NAJBOLJE OD NAUKE = NAJBOLJE ZA VAS!

Upotreba dodataka ishrani je nezamenjiv i sastavni deo savremenog stila života.

Međutim, postoje velike razlike u zavisnosti od toga kakvog su kvaliteta proizvodi i sastojci koje konzumirate.

Već više od dve decenije nudimo vrhunske inovativne proizvode, koji ispunjavaju najviše standarde kvaliteta, kako bi zdravlje Vas i vaše porodice bilo u sigurnim rukama.

 

Za svako doba života i životni stil odaberite šta vam odgovara :

ZA JAČANJE IMUNITETA

Preparat pomaže u prevenciji i terapiji poremećaja imuniteta zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji bioaktivnih komponenti. Lekovite supstance iz ekstrakta biljke Echinacea purpurea deluju kao moćni prirodni imunostimulans. Propolis je pčelinji proizvod široke upotrebe u tradicionalnoj medicini. Povoljno deluje na jačanje opšte otpornosti organizma. Posebno je koristan u suzbijanju virusnih infekcija. Bioaktivne komponente cveta zove ublažavaju rane simptome prehlade. Stimulišu rad znojnih žlezda (pojačavaju znojenje) čime se snižava povišena telesna temperatura.

Način upotrebe
Odrasli, starije osobe i deca preko 12 godina 20 kapi 3 puta dnevno popiti sa malo vode.

Dominantne biljke
ehinacea, zova.

ZA OPUŠTANJE

Preparat  je  na bazi biljnih ekstrakata matičnjaka, valerijane i hmelja, koji nudi optimalnu kombinaciju prirodnih izvora u narodnoj medicini poznatih sredstava za umirenje. Blago umirujuće svojstvo matičnjaka omogućuje preparatu povoljno delovanje kod blagih nesanica. Valerijana je biljka čije sedativno svojstvo deluje relaksirajuće na muskulaturu, smanjuje uznemirenost i razdražljivost. Gorke materije humulon i lupulon poreklom iz hemelja, kao i etarska ulja i tanini kojima je hmelj bogat, pomažu u lečenju nesanice i poremećaja sna, napetosti i uznemienosti.

Način upotrebe
Odrasli, starije osobe i deca preko 12 godina 20 kapi 3 puta dnevno ili 25 kapi jednom dnevno, pred spavanje, popiti sa malo vode.

Dominantne biljke
matičnjak, valerijana, hmelj.

PROTIV STRESA

Ovaj preparat  je formulisan specijalno da blagovremeno, u najranijim fazama, pomogne u prevenciji teških hroničnih stanja izazvanih stresom. Sadrži biljne ekstrakte matičnjaka, kantariona i nane. Matičnjak je u biljnoj medicini poznat kao biljka koja deluje umirujuće i opuštajuće na muskulaturu, ali i kao biljka koja deluje kod blagih nesanica. Kantarion se koristi u tretmanu depresije, potištenosti, anksioznosti i nervne napetosti. Blaga anestetička svojstva nane, ovom proizvodu daju svojstvo umirenja stomačnih problema i mučnine.

Način upotrebe
Odrasli 20 kapi 3 puta dnevno popiti sa malo vode.

Dominantne biljke
matičnjak, kantarion, nana.

 

ZA KRVNE SUDOVE

Preparat zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji bioaktivnih komponenata, blagotvorno deluje na povišen nivo lipida u krvi i hipertenziju. Efikasan je u prevenciji promena na krvnim sudovima izazvanih starošću i aterosklerozom. Beli luk protektivno deluje na kardiovaskularni sistem, utiče na smanjenje masnoća u krvi i održavanje elastičnosti krvnih sudova. Aktivni principi artičoke, dovodeći do smanjenja nivoa holesterola i triglicerida u krvi, deluju profilaktički kod ateroskleroze.

Način upotrebe
Odrasli 20 kapi 3 puta dnevno popiti sa malo vode.

Dominantne biljke
beli luk, artičoka, pirevina.

 

Share This