fb

Bavite se sportom,

u potrazi ste za suplementom koji će vam dati energiju i omogućiti bolje performance?Na takmičenjima želite biti sigurni da ne rizikujete na doping testovima?

Kao i uvek, imamo rešenje!

Legalnu supstancu da pojačate svoju formu, brzinu i snagu.

Mi smo inovatori i distributeri wellness proizvoda na bazi semena. Menjamo prehranu vraćajući se izvoru – semenkama koje nisu GMO. Ovaj jedinstven izvor celovite prehrane je u središtu svakog proizvoda.

Mozda vam nije poznato da je 2016.godine naš proizvod dobio ZLATNU MEDALJU na ispitivanjima svih zabranjenih supstanci. Ponosni smo što imamo BSCG certifikat za sigurno korišćenje od strane naših sportista.

BSCG (grupa zabranjenih materija za kontrolu) vrlo je cenjen davalac certifikata o dodavanju prehrani treće strane , koji su razvili i vodili poznati sportski pioniri protiv dopinga, Don Catlin i njegov sin, ugledni izvršni direktor Oliver Catlin.

Bacite pogled na BSCG izveštaj sa njihove zvanične strane, na deo teksta gde stoji:

„Iako je u porastu upotreba dodataka, prema industrijskim trendovima, Uprava za hranu i lekove (FDA) ne testira većinu istih.

Danas, moramo biti jako oprezni što unosimo u svoje telo.

Neprovereni proizvodi mogu biti opasni, a sportisti se smatraju odgovornim za bilo koju zabranjenu supstancu koja je pronađena testovima na droge, bez obzira na njihovo poreklo.

Da bi na pravi način procenili suplement najbolje je da pođemo od toga kakva su vaša očekivanja za određeni suplement. Kolika će korisnost suplementa biti na samog korisnika zavisi od više faktora: od pravilnog izbora suplementa za postizanje nekog cilja, samih očekivanja, placebo efekta, istorijata suplementacije, načina života vežbača ili konzumenta, dužina upotrebe određenog suplementa.

Veliki broj ljudi stalno uzima suplemente, tako da radimo sve što je moguće da naši proizvodi budu 100% sigurni i efikasni

Nijedan BSCG certifikovani proizvod nikada nije rezultirao neuspelim testom.

Share This