fb

Sta je Soul Red?   

SOUL Red je energetski izvor zdravlja koji je posebno osmišljen od strane nauke u cilju unapredenja učinka i funkcionisanja vašeg tela. U svega 60 ml pitkog i praktičnog pakovanja proizvoda ubacujemo ogromne količine antioksidanasa, vitamina, minerala i drugih hranljivih sastojaka koji jačaju organizam. Kako? SOUL Red je potpuno prirodni proizvod napravljen od semena.

Kako Soul Red pomaže vašem telu?

Učinili smo SOUL Red što korisnijim. Njegov jedinstveni sinergijski profil jača zdravlje srca i bori se protiv oksidacije iz okoline, istovremeno jačajući vaš imunološki sistem. Takođe vam pomaže da se osećate mladim smanjenjem upale, povećanjem nivoa energije i poboljšanjem funkcije ćelija.

PRAKTIČAN GUBITAK TEŽINE

Samo 60-120 ml SOUL RED dnevno može značajno pojačati vaš metabolizam i pomoći kod ketoze. Jednostavno rečeno: ovaj proizvod uništava masti. Crvena malina sadrži ketone koji ubrzavaju  metabolizam masti i tako sprečavaju njeno nagomilavanje u organizmu. Drugim rečima, uz Soul Red ćete smršati mnogo brže i lakše.

OMRŠAVITE, IZGLEDAJTE VITKIJI, SAGORITE VIŠE MASNOĆA

 

ZDRAVLJE SRCA

Naučno je dokazano da SOUL RED sastojci poboljšavaju kardiovaskularnu funkciju. Takođe vam pomaže da budete aktivniji, što je potrebno vašem srcu da bi bilo u najboljem mogućem stanju.

OSJEĆAJTE SE IZVRSNO ZAHVALJUJUĆI ODLIČNOM SRČANOM ZDRAVLJU

 

OPŠTE DOBRO BLAGO

Sinergija je ključna reč. Sve što stavljamo u SOUL RED zajedno deluje na smanjenje upale, borbu protiv oksidacije, jačanje imuniteta, poboljšanje funkcije mozga i pruža vam prirodnu energiju da maksimalno iskoristite svoje telo.

IZGLEDAJTE ODLIČNO UZ POMOĆ STIMULACIJE PROTIV STARENJA

 SKRATITE PERIOD OPORAVKA

Glavni sastojci

 Seme crnog kima

Jedno od najčešće korišćenih semena na svetu, prirodni antibiotik i antivirotik koji nema štetnih posledica.  Profil ovog proizvoda bogat je visokom koncentracijom antioksidanata, vitamina (B1, B2, B3, B9 – folna kiselina) i minerala (kalcijum, gvožđe, bakar, cink), kao i njegov hemijski sastav čine ga snagom koja ima i naučnu i istorijsku podršku.

Seme maline

Poznato po profilu bogatom fitonutrijentima, seme maline ima sposobnost da se bori protiv oksidacije, smanji upale i obezbedi telu vlakna te velike količine vitamina C, vitamina B grupe, vitamin E i vitamin K. Malina sadrži resveratrol koji usporava starenje, te visok nivo elagične kiseline koja deluje antikancerogeno – smanjuje delovanje slobodnih radikala.

Seme grožđa chardonnay

Ako je plod zdrav, seme je još zdravije. Svako seme grožđa chardonnay sadrži ogromne količine antioksidanata, vitamina i drugih sastojaka protiv starenja. Širi krvne sudove, sprečava infarkt srca, smanjuje rizik od proširenja vena i nastanka aterosklerotskih plakova, odnosno taloženje masti, kalcijuma, holesterola na zidovima krvnih sudova.

D-riboza

Ovaj izvor energije se obično prirodno stvara u telu. I dodali smo ovo jedinjenje u sastojke SOUL proizvoda kako bismo obezbedili više energije na ćelijskom nivou za bolje performanse, replikaciju, oporavak  i kvalitetniji način života ljudi sa kardiovaskularnim problemima.

 Prednosti SOUL Red

Seme crvene maline i ulje semena crnog kima kombinuju se sa semenima grožđa Chardonnay i D-ribozom dajući prilično jake koristi:

-Smanjuje zapaljenje mišića i ćelija za 80%

-Usporava proces starenja ćelija za 80%

-Podržava zdravu funkciju srca i kardiovaskularnog sistema

-Štiti od oksidacije slobodnih radikala

-Pomaže u održavanju nivoa holesterola u zdravom rasponu

-Pomaže u zdravom mršavljenju, keto prihvatljiv i osnažen

-Pruža prirodni izvor energije

-Ubrzava oporavak nakon vežbanja

-Poboljšava kožu

-Siguran za upotrebu i za malu decu

 

Retko možete pronaći tako mali proizvod čija je lista pogodnosti tako potpuna. Ovako nešto moguće je samo kroz domišljatost ishrane zasnovane na semenima.

Bez GMO

Sastojci Rain-a su genetski nemodifikovani organizmi. To znači da njihova DNK nije laboratorijski izmenjena, tako da ne sadrži pesticide i druge štetne aditive. Naša ishrana je čista i potpuno prirodna. Baš onako kako je priroda predvidela.

 

 

Prednosti

Tajna nije samo u semenu, već i u načinu na koji iz njih dobijamo koncentrovane hranljive materije. Koristimo jedinstveni postupak hladnog presovanja koji razdvaja vlakna semena od lipida i antioksidativnih kompleksa, esencijalnih masnih kiselina, fosfolipida, rastopljenih minerala i fitosteroida. Čak i semenska vlakna sadrže u vodi rastvorljiva antioksidativna jedinjenja. Kada se prirodna jedinjenja iz semena obrade hladnim presovanjem, stvara se jaka koncentracija prirodnih sastojaka punih energije. Takve sastojke koristimo u našim proizvodima. Tako ćete se osećati snažnije i zdravije, svesni da unosite najčistiji oblik energije. Za razliku od agresivnih hemikalija ili visokih temperatura, hladno presovanje ne oštećuje hranljive sastojke u semenu. Mnogi kupci naših proizvoda potvrđuju da se  njihovo zdravlje poboljšalo.

 

 

Rain International je vrlo siguran u kvalitet i vrednost svojih proizvoda i zbog toga pruža 30-dnevnu garanciju povrata novca ako kupite bilo koji od ovih proizvoda. Isprobajte naše proizvode danas i uživajte u zdravijem i boljem životu.

Share This