fb

Sta je Soul?

SOUL je zdrav suplement od 60 ml koji je osmislila nauka, a napunila priroda. Izdvajamo ulja iz super semenki poput crnog kima,crne maline i grožda chardonny da bismo napravili sinergijsku, pitku smesu koja nadmašuje bilo koji drugi dostupni zdravi suplement.

To je koncentrovana ishrana u najboljem izdanju. Jedinjenja protiv oksidanasa koja umanjuju zapaljenja, bogata omega kiselinama koje telu daju sve što mu je potrebno za postizanje najboljeg nivoa. 

Kako Soul pomaže vašem telu?

Formulisali smo SOUL tako da bude fokusiran na nutrigenomiku (uticaj hranljivih materija na ekspresiju gena- kako će se određeni geni ispoljiti), čime se obezbeđuje bolje i efikasnije genetsko obnavljanje. Svako pakovanje proizvoda SOUL sadrži bogatstvo antioksidanasa, protivupalnih supstanci i hranljivih sastojaka koji jačaju imunitet. Ovaj profil korisnih svojstava deluje sinergijski kako bi se ostvario najbolji učinak, otpornost i sveopšte stanje vaseg tela. Osećaćete se mlado, živahno i beskrajno energično.

 

Glavni sastojci

Seme crnog kima: jedna od najviše korišćenih semenki na svetu. Profil ovog proizvoda bogat visokom koncentracijom antioksidanata, vitamina i minerala, kao i njegov hemijski sastav čine ga izvorom snage koji ima i naučnu i istorijsku podršku.
Seme crne maline: Poznato po svom profilu bogatom fitonutrijentima, seme crne maline ima sposobnost da se bori protiv oksidacije, umanjuje upale i pruža telu velike količine vitamina C i D.
Seme grožđa chardonnay: Ako je plod zdrav, seme je još zdravije. Svako seme grožđa chardonny sadrži ogromne količine antioksidanata, vitamina i drugih sastojaka protiv starenja.
D-riboza: Ovaj izvor energije se obično stvara prirodno u telu. A dodali smo ovo jedinjenje u sastojke proizvoda SOUL da bismo pružili više energije na ćelijskom nivou za bolji učinak, oporavak i odgovor organizma.

Bez GMO-a

Sastojci Soul-a su genetski nemodifikovani organizmi. To znači da njihova DNK nije laboratorijski izmenjena  pa ne sadrži pesticide i druge štetne dodatke. Naša je ishrana čista i potpuno prirodna. Baš kao što je priroda predvidela.

Semenke koje nisu genetski modifikovane i organski su uzgajane nude nebrojeno veće koristi za organizam- bolje se apsorbuju i imaju veći uticaj na endokrini sistem, tumorne ćelije i uopšte na usklađenost  tela.

Zlatni Certifikat Brunswick Laboratorija

BSCG – (Kontrolna skupina zabranjenih tvari) je organizacija koja ima već više od 30 godina iskustva kao lider u testiranju lekova za olimpijske i profesionalne sportove.Protokol prolaska BSCG testiranja je strog, test zlatnog standarda uključuje i 21 CFR 111 dobre proizvođačke prakse (GMP) reviziju kontrole kvalitete procesa, pregled sirovinskih sastojaka te dobavljača kao i opštu toksikološku procenu, koja identifikuje i određuje količinu potencijalnih toksina.
Laboratorija Brunswick je globalni nezavisni lider u istraživanju, razvoju i ispitivanju antioksidanasa. Izradili su  jedinstveno ispitivanje prehrambenih i nutritivnih proizvoda koji se naziva Total ORACfn, kojim se utvrđuje širok spektar antioksidacijskog potencijala sastojaka topivih u ulju i vodi.
To znači da deluju na svih 5 glavnih reaktivnih slobodnih radikala u telu.
Ukupna ORAC vrednost, npr: SOUL je 8.990, jedna kesica premašuje preporučen dnevni unos voća i povrća za 20/30%

.

Ostali sertifikati koje poseduje:

 • GMP (Good manufacturing practice)– ovaj sertifikat podrazumeva smernice koje osiguravaju da su proizvodi visoke kvalitete te da ne poseduju nikakav rizik za zdravlje korisnika.
 • HALAL– ne sadrži supstance životinjskog porekla.
 • NSF (National Sanitation Foundation)– lider u testiranju neovisnih proizvoda, NSF osigurava sertifikaciju proizvoda firmama koje nastoje pokazati potrošačima da su u skladu sa zdravstvenim i sigurnosnim standardima. Ovaj sertifikat pogoduje ugledu proizvoda i tvrtke.
 • GMO free– proizvedno bez genetski modifikovanih organizama.
 • Health Canada– sertifikat za farmaceutske proizvode.
 • ISNS (International seed nutrition society -skupina istraživača posvećena informirsanju sveta o važnosti nauke o semenu koja se odnosi na očuvanje i obnovu genetika.

Protivupalno testiranje ćelija

Protivupalno testiranje ćelija  je testiranje koje određuje protivupalni potencijal materijala datog u ljudskim ćelijama. U ovom ispitivanju upalna komponenta (faktor nekroze tumora alfa TNF-a) umetnuta je u dve odvojene grupacije  ljudskih ćelija kako bi aktivirali upalu. Zatim je materijal koji se ispituje umetnut u jednu skupinu, a učinci su uspoređeni i posmatrani. Evidentiran  je maksimalni procenat  inhibicije upale koju su prouzrokovali testirani materijali.

Testiranje ćelija za usporavanje starenja

Testiranje ćelija za usporavanje starenja (SIRT1): SIRT1 je protein za koji se veruje da ima ključnu ulogu u dugovečnosti i smanjenju bolesti povezanih sa starenjem. Ova su ispitivanja podstakla potragu za aktivatorima SIRT1 koji bi se mogli upotrebiti kao dodaci ishrani radi pobuđivanja zdravlja i dugovečnosti i usporavanja starenja.

Nutritivni sastav Soul-a 

(*Napomena: svi nutrijenti se nalaze prirodno u sirovinama koje čine sastav Soul-a, nisu dodati veštački, niti su termički obrađeni!*)

– Niacin
– Vitamin E – svih 8 prirodnih vitamina
– Lycopene
– Lutein
– Alpha-carotene/Vit A
– Beta-carotene/Vit A
– Beta-cryptoxanthin/Vit A
Glutathione/ Amino kiselina
Resveratrol
– Vlakna
– Omega – masne kiseline (3,6 & 9)
– Polifenoli/biljni/(fruit bearing antioxidants)
– Kalcijum
– Željezo
– Magnesium
– Fosfor
– Kalijum
– Natrijum
– Cink
– Proteini
– Esencijalne aminokiseline
– Esencijalne masne kiseline
– Esencijalna ulja
– Ugljeni hidrati
– Mnogi fitonutrijenti

– Vitamin C

– Vitamin K
– Folati
– Selen
– ThiaminThymoquinone (TQ),

najzastupljeniji sastojak semena Nigella sativa, njegovog esencijalnog ulja, intenzivno je istraživan- vise od 406 naučnih istraživanja i izveštaja su objavljeni u “PubMed” bazi podataka o TQ od 1960-te godine. TQ ima jako puno dejstava.

* Seme Chardonnay grožđa je takodje 50 x moćnije od vitamina C i E u izolaciji.

B1 – Thiamine
B2 – Riboflavin
B3 – Niacin
B5 – Pantothenic acid
B6 – Pyridoxine
B7 – Biotin

B9 – Folate

27 Razloga zašto svakodnevno koristiti SOUL

 1. Povećava energiju, performanse i izdržljivost
 2. Jača imuni sistem
 3. Smanjuje rizik od kardiovaskularnih oboljenja
 4. Poboljšava funkcije mozga
 5. Pomaže u regulisanju telesne težine
 6. Reguliše rad unutrašnjih organa i žlezde
 7. Ubrzava oporavak i lečenje
 8. Poboljšava varenje
 9. Smanjuje rizik od infekcije
 10. Održava jačinu kostiju
 11. Štiti genetski kod
 12. Poboljšava kvalitet kose, kože i noktiju
 13. Poboljšava atletske performanse
 14. Smanjuje i sprečava upale
 15. Smanjuje tegobe koje izaziva alergija
 16. Podstiče proizvodnju koštane srži
 17. Kao moćan antioksidans pomaže u borbi protiv raka
 18. Pomaže u regulisanju krvnog pritiska
 19. Smanjuje loš holesterol
 20. Poboljšava vid
 21. Uporava starenje
 22. Pomaže u regulisanju, i sprečava dijabetes
 23. Pomaže kod autoimunih oboljenja
 24. Smanjuje stomačne tegobe
 25. Podstiče zdrav razvoj kod dece
 26. Ublažava tegobe PMS-a
 27. Sprečava gubitak sluha .

Šta su slobodni radikali ?

Slobodni radikali su nestabilni molekuli, koji imaju potrebu da „ukradu“ elektron od susednih atoma i tako oštećuju ćelije, njihove membrane i DNK. Oštećenje ćelija doprinosi preranom starenju i razvoju mnogih oboljenja poput: kancera, kardiovaskularnih bolesti, visokog krvnog pritiska, dijabetesa, reumatizma, upalnih procesa, osteoporoze itd. Slobodni radikali normalno nastaju u samim ćelijama, a njihov broj se dodatno povećava usled zagađenja životne sredine, stresa, preterane upotrebe lekova, UV zračenja, intezivnog vežbanja, nezdravih bnavika u ishrani, pušenja itd.

Antioksidanti su matrerije koje štiote ćelije od destruktivnih delovanja slobodnih radikala. Oni su naša zaštita od starenja, degeneracije i raznih bolesti.

Sastojci SOUL-a prolaze kroz krvno-moždanu barijeru donoseći blagotvorne materije ćelijama mozga, a pritom stimulišu proizvodnju glutationa – prirodnog antioksidansa našeg organizma.

Jedino SOUL sadrži antioksidanse koji dokazano uništavaju svih pet poznatih vrsta slobodnih radikala (po nalazu nezavisne Brunswick laboratorije)

Na ovoj slici vidimo analizu efikasnosti raspoloživih sredstava za borbu protiv slobodnih radikala.

Garancija kvaliteta

Rain International je vrlo siguran u kvalitet i vrednost svojih proizvoda i zato pruža 30-dnevnu garanciju za povrat novaca ukoliko kupite ovaj proizvod.

Share This