fb

Šta je Pure?

PURE je svemogući probiotik i prebiotik. Šta je probiotik? Probiotici su dobre bakterije koje poboljšavaju celokupno zdravlje želuca i digestivnog trakta i regulišu nivo upale. Zbog loše ishrane, faktora okoline i starenja, nivo probiotika može se smanjiti, smanjujući i zdravlje i dobrobit vašeg creva. 

Kako je Pure dizajniran?

Naš naučno-savetodavni odbor dizajnirao je PURE imajući ovo na umu. Svaka porcija sadrži prebiotike koji dopunjuju našu ličnu mešavinu probiotika, čineći ovaj proizvod moćnijim i efikasnijim. Pored toga, dodani su sastojci na bazi semena koji smanjuju upale i poboljšavaju sveukupno blagostanje.

Kako Pure pomaže vašem telu?

PURE vraća vašem telu ono što uzimaju faktori okoline i prerađena hrana. Naš probiotik deluje tako što pomaže varenju, smanjuje nadimanje i povećava apsorpciju hranljivih sastojaka. Pored toga, sastojci proizvoda PURE na bazi semena pomažu u smanjenju upale želuca izazvane lošom ishranom. Kako se upala smanjuje, tako se smanjuje i sposobnost vašeg tela da apsorbuje hranljive materije, istovremeno poboljšavajući vaše celokupno zdravlje i blagostanje.
Celo vaše telo je povezano. Obično je loša kičma povezana sa ukočenim kukovima ili tetivama u kolenu. Slično tome, vaše opšte zdravlje povezano je sa vašim crevima. Kako jačate zdravlje creva pravilnom hranom i probiotičkim suplementima, počećete da osećate sveukupno stanje mira, bistrine uma i sreće bez kojih život nije moguć.

 Č I S T O Ć A   T E L A   Z A   Č I S T O Ć U   U M A

Jeste li znali da ako vam creva ne funkcionišu najbolje i ako se ne prazne redovno od viška i loših bakterija, vaš mozak takođe neizmerno pati i dolazi do depresije. Ako želimo prevenciju mnogih ozbiljnih bolesti i potpuno psihofizičko zdravlje, PURE je naš izbor proizvoda za najmanje 90 dana upotrebe. Međutim, pre PURE proizvoda, moramo uključiti jedno od sredstava za čišćenje ćelija, pa tek onda dodati PURE.

Glavni sastojci

Ulje semena bundeve

Poznato po masnim kiselinama, antioksidantima i antiinflamatornom profilu, ulje semena bundeve korisno je za svaki deo tela. Posebno smo ga dodali kao prirodni izvor i nežni dodatak koji pomaže kod stomačnih problema i smiruje ih.

Ulje semenki lubenice

Ulje semenki lubenice ima antioksidativna svojstva i posebno pomaže stomačnim ćelijama u borbi protiv oksidacije. U kombinaciji sa velikom količinom vlakana i profilom masnih kiselina, ovo ulje je savršen dodatak sastojcima čistih proizvoda.

Laneno ulje

Bogato vlaknima i omega-3 masnim kiselinama, kao i protivupalnim svojstvima, laneno ulje je bogat dodatak koji doprinosi smirenju i dobrom funkcionisanju želuca.

Prebiotički profil

Kombinovali smo gusti prebiotički profil, koji je posebno dodat probioticima u Pure proizvodu. Prebiotici imaju funkciju prirodnog goriva, što doprinosi boljem dejstvu svakog sastojka.

Profil probiotika

Složena kombinacija bakterija iz prirode. Probiotici pomažu u varenju, ublažavaju upalu želuca i generalno poboljšavaju zdravlje. Naš naučno-savetodavni odbor uključio je čitav niz zdravih bakterija u patentiranu mešavinu živih ćelija.

Inulin

Inulin se nalazi u biljkama i ima funkciju vlaknastog prebiotika. Njegov jedinstveni profil masnih kiselina sa kratkim lancem omogućava mu prolazak kroz tanko crevo i donji deo debelog creva, negujući i jačajući probiotike u Pure proizvodu.

Zašto naš Pure sadrži INULIN?

Inulin ulazi u gastrointestinalni trakt i pretvara se u fruktozu koja učestvuje u istim metaboličkim procesima kao i glukoza i potpuno ga zamenjuje u slučajevima kada glukoza ne apsorbuje ćelije, poput dijabetesa. Za konzumaciju fruktoze nije potrebno prisustvo insulina, koji izbegava napade gladi i normalizuje metabolizam kod ljudi koji pate od ove bolesti.
Još jedna prednost inulina je što se deo proizvoda ne apsorbuje u crevima, već deluje kao dijetetska vlakna. Tako inulin, pre svega, usporava varenje lako dostupnih ugljenih hidrata i masti, što je takođe veoma važno za dijabetičare.
– Drugo, vezuje i uklanja holesterol, teške metale i druge toksične supstance proizvedene u crevima.
– Treće, inulin je jedno od najefikasnijih sredstava za obnavljanje crevne mikroflore.

Inulin je takođe važan za zdravlje kostiju. Rastvarajući se u crevima, on stvara veliki broj organskih kiselina, koje podržavaju proces jonizacije hrane i na taj način značajno povećavaju efikasnost apsorpcije hranljivih sastojaka.

Uz redovnu upotrebu insulina – nivo šećera u krvi se smanjuje i fiziološka efikasnost insulina se povećava. Ovo pomaže u prevenciji dijabetesa tipa I i II i dovodi do značajnog poboljšanja kod pacijenata sa ovom ozbiljnom bolešću. Pored normalizacije metabolizma ugljenih hidrata, inulin smanjuje nivo holesterola u krvi i rizik od kardiovaskularnih bolesti.
Redovni unos inulina podstiče normalizaciju ugljenih hidrata i masti, ubrzava metabolizam kod pacijenata sklonih gojaznosti i prekomernoj težini. Doprinosi brzom oporavku crevne mikroflore i suzbijanju štetnih mikroorganizama crevne flore.
Inulin blagotvorno deluje na razmenu ugljenih hidrata i masti i doprinosi očuvanju crevne mikroflore.

Najveći obožavalac ishrane 

Pure pomaže da vaš digestivni sistem funkcioniše, što znači da vaše telo može da apsorbuje, koristi više hranljivih tvari. To povećava efikasnost svih zdravih stvari koje jedete, uključujući ishranu semenkama.

Prirodno umirujuće sredstvo

Neprijatnost u vašim crevima može dolaziti od zapaljenja kada se hranite neispravno. Uvođenje dobrih bakterija može pomoći u smanjenju zapaljenja, što će smanjiti neprijatnost i pomoći vam da se osećate dobro.

Opšte blagostanje 

Prirodni probiotik pomaže varenju, pospešuje  zdravlje creva i pomećava ukupnu dobrobit. Tajna sreće započinje u vašem stomaku, a sreća vašeg stomaka sa proizvodom PURE.

Share This