fb

„Ne uskrati dobro onome kome je potrebno, kada je u tvojoj moći da ga daš.“
Poslovice 3:27

 

Upoznajte nas

 

Ja sam Jasna Pilić,

ekonomista po struci, majka tri odrasla sina. Moj radni vek započela sam u Osiguravajućem društu, zatim u porodičnoj firmi, a neko vreme sam bila i samostalni preduzetnik. Gradila sam svoju karijeru i život na visokim društvenim vrednostima, misleći da će mi veliki trud i zalaganje obezbediti dobar i lagodan život. Sada sam u penziji, a to se nije desilo.
Ukazala nam se prilika koja nam je istog trena izazvala ogromnu radost i veselje u srcu. Prigrlili smo je sa željom da ponovo proživimo naš život kroz ovu poslovnu mogućnost.
Želimo da učinimo neke dobre stvari za mnogo ljudi, bez ikakvih očekivanja. Verujemo da je dobar i ispunjen život moguć, samo treba preduzeti akciju kad se pojavi povoljna prilika.

Zovem se Lazar Andrić,

 po zanimanju sam dipl.maš.ing. u penziji, otac jedne ćerke. U ovim godinama sam odlučio da se bavim mrežnim marketigom jer smatram da je to posao 21. veka . Odluku sam doneo u oktobru 2016. godine posle jednog seminara.

Ceo svoj radni vek sam mahom proveo na rukovodećim radnim mestima .U početku u društvenim firmama, a od 1997. god. u nekoliko privatnih firmi.

Želja nam je da pomognemo ljudima da imaju kvalitetan i ispunjen život.

Nalazite se na mestu gde poverenje, zadovoljstvo, dobar poslovni rezultat i druženje idu zajedno.

Smatramo da je važno potruditi se da svet iza nas ostane bolje mesto za život.

 

Share This