fb

Neka briga o vašim rukama bude deo dnevne rutine.  Zaštitite ih

Ruke predstavljaju deo tela

najizloženiji prljanju a

istovemeno i deo tela koji

dolazi u kontakt sa

hranom, te je njihova

čistoća jako važna.

Honey liquid soap je blagi sapun za često pranje ruku. Potpuno uklanja nečistoće, pritom čuvajući prirodnu vlažnost kože, deluje antigljivično i antibakterijski. Namenjen je celoj porodici, bogata mešavina meda i biljnih ekstrakata prikladna je za sve tipove kože, uključujući i najosetljivije.

 

Održavanje lične higijene je osnova kulture svakog čoveka, ali i najbolja prevencija od

pojave raznih bolesti.

 

Kremom za ruke – veoma pouzdano štiti kožu stvarajući zaštitini sloj koji traje tokom celog dana, podjednako efikasna i leti i zimi, jer sprečava isušivanje kože i štiti je od hladnoće. Multivitaminski dodatak iz ulja avokada, nevena, šargarepe, pospešuje regeneraciju i ubrzava metabolizam na ćelijskom nivou, jača efekat prevencije prevremenog starenja kože.

 

Ruke ostavljaju važan utisak na druge i govore mnogo o nama. Uređeni noktisu jedna od prvih stvari koje će ljudi primetiti. 

 

Krema za nokte štiti i neguje nokte, usporava rast zanoktica. Sadrži ricinusovo ulje, etarska ulja citrusa, lavanse, pčelinji vosak. Redovnom upotrebom se postiže ubrzan rast noktiju, koji su jači i brže se regenerišu.

 

Uljani skidač laka kombinacijom biljnih i etarskih ulja limuna i narandže sprečava sušenje, beljenj, listanje i pucanje noktiju. Nokti ostaju sjajni, očuvane glazure.

Za vreme sušenja na površini nokta obrazuje se zaštitini film, pa se preporučuje napraviti pauza os pola sata pre ponovnog lakiranja.

 

Nega peta mora biti kontinuirana i sveobuhvatna. Ne mozete jednu nedelju na svaki nacin da se brinete o njima, a drugu – zaboraviti o njihovom postojanju. 

Primarna funkcija kreme za pete je vraćanje mekoće i uklanjanje zadebljanja na koži, kao i omekšavanje kurjih očiju i ožiljaka od čireva, herpesa i opekotina. Podstiče stvaranje mladog potkožnog tkiva i ćelija kože preventivno protiv orožavanja i nastajanja tadebljanja. Zbog dokazane efikasnosti i blagotvornog dejstva, nesmetano se može koristiti na svim delovima kože, kako zdrave, tako i obolele.

Preporučuje se svakodnevna upotreba, zbog potvrđenih antigljivičnih i antibakterijskih svojstava.

Savršeno negovani nokti i pravilna nega kože ruku i stopala mnogo govore o karakteru svake osobe. 

Share This