fb

Najčešće postavljena pitanja

Jesu li Rain-ovi proizvodi odobreni u pogledu GMO sastojaka?

Sastojci proizvoda Rain International nisu genetski modifikovani i njihova se svojstva nisu menjala u laboratoriji. Ne koriste se štetni pesticidi i ne upravlja se procesima koji menjaju prirodu. Koriste se isključivo prirodne semenke.

Hoće li mi pomoći u rešavanju zdravstvenih problema?

Ovi proizvodi definitivno pomažu pružajući potporu brojnim telesnim funkcijama, daju potrebne hranljive materije organizmu kako bi se očuvao zdravim.

Bolujete od dijabetesa i imate visok krvni pritisak? Možete li koristiti Soul?

Odgovor je DA. Najbolje je uzimati 20 minuta nakon jela i to do 18 h.

Soul je optimalna ishrana, jer semenke sadrže najveću koncentraciju nutrijenata.

Sve hronične degenerativne bolesti kao što su bolesti srca, astma, rak i dijabetes se poboljšavaju pravilnom ishranom. Sastojci Soul-a poboljšavaju sposobnost tela da se nosi sa šećerom, optimizuju ćelijsku funkciju koja je od velike koristi za osobe s dijabetesom.

Šta je korisnije, da se proizvodi uzimaju na prazan želudac ili sa hranom?

Zaista nije važno, bitno je da niste dehidrirani dok ih uzimate. Mnogi vitamini i minerali su rastvorljivi u vodi, pa su korisni efekti najveći ako ste pri uzimanju Soul-a i Core-a hidratizovani.

Trebam li da izmešam proizvode sa nečim ili da ih uzimam same?

Možete svaki proizvod da uzimate takav kakav jest. Ali budući da imaju izvrstan ukus, neki naši kupci stavljaju ih na tost, u smutije, jedu ih smrznute, itd.

Hajde da čuvamo sami sebe, da uradimo ono što je do nas.  

Preuzmite  BESPLATNU brošuru 

Share This