fb

Za duži vek trajanja i lepši izgled predmeta od kože svakom domaćinstvu je neophodna 

krema za kožu jer štiti od vlage, sunca i soli, vraća elatičnost i prirodan sjaj, sprečava skidanje boje, sušenje i pucanje kože, gume i gumiranih zaptivnih delova na frižideru, automobilu. Sa kože otklanja mrlje, prijatnog je mirisa i bezbojna.Podobna je za predmete od lakovane prirodne i veštačke kože, svih boja (jakne, patike, cipele, tašne, lopte, kopačke, novčanici, kaiševi.

Produžava im tajnost i ovo je definitivno proizvod neophodan u svakom domaćinstvu.

Kožna jakna ili mantil, kožna tašna, kapa, rukavice, cipele, čizme su uvek u trendu. Modeli se vremenom menjaju, kao i boje, ali odeća i obuća od kože je uvek u modi.Tu su i kožne garniture, kao i sedišta u automobilima .  Naravno, koža mora pažljivo da se čisti i održava da bi se koristila godinama i zadržala kvalitet, sjaj i originalnost.

Način upotrebe: nanosi se u tankom sloju na suvu površinu, sačeka nekoliko minuta i izglanca mekom krpom (najbolje svilenom). Na taj način se skine višak koji koža nije upila i sprečava lepljenje prašine.

Nameštaj od drveta je jedna od najčešćih stvari koje se mogu naći po stanovima.Mada većina ljudi smatra da je dovoljno ponekad pamučnom krpomprebrisati drvo od prašine da bi očuvalo dobar izgled, to je veoma daleko od istine, neophodna im je nega i održavanje.

Krema za drvo štiti od vlage, sunca, buđi. Izbledelim površinama vraća boju i sjaj. Platifikator omogućava dugotrajnu površinsku zaštitu. Bez boje i mirisa, koristi se za sve predmete od drveta. Poseban efekat oistiže se na spoljnim površinama koje su izložene različitim vremenskim uslovima. 

Upotreba: nanosi se u tankom sloju na suvu površinu i ostavi da odstoji jedan dan. Nakom toga dobro se istrlja mekom pamučnom krpom

Share This