fb

Ovo su lična iskustva  korisnika koja su imali pri rešavanju nekih stanja ili bolesti

Dijabetes

Zovem se Milka, imam 62 godine. Bolujem od Dijabetesa od svoje 30-e godine. Prošle godine  imala sam dve operacije, ugradili su mi tri stenta na srcuŠećer mi se kretao od najniže 17 do 22 jedinice. Primala sam 4 INZULINA na dan. Mislim, da onaj, koji boluje od Dijabetesa zna šta to znači, godinama boriti se stim nije lako! Soul sam počela da pijem u aprilu ove godine (pre 3 meseca), po dve kesice na dan. Nisam ni slutila, da će mi Soul za tako kratko vreme smanjiti šećer u krvi, pa zato nisam mnogo obraćala pažnju da češće merim, pa sam i dalje primala po 4 inzulina dnevno. Počeo je da mi jako varira gore-dole. Bilo je čak da se spustio i do 2 jedinice. Kada sam počela da merim češće, primetila sam, da mi ne treba toliko inzulina, pa sam polako smanjivala dnevnu dozu na tri, pa na dva, i na kraju na jedan. Sada, nakon 3 meseca ja primam ili jedan, ili ni jedan inzulin dnevno. Nivo mog šećera se trenutno kreće 6-8. U vrlo retkim slučajevima mi se podigne do 11. Dobro se osećam, imam više energije, smirenija sam, bolje mi je raspoloženje. Živim na 5.spratu u zgradi gde nema lifta, i nemam poteškoće sa stepenicama, srce me dobro služi. Veoma sam zadovoljna! Preporučujem osobama, koji primaju insulin, da kada krenu da koriste Soul, neka obrate pažnju na nivo čećera u krvi, jer se poboljšanje javlja tako brzo, da će uobičajena dnevna doza inzulina biti previše i trebaće ga smanjiti. Jako mi je drago, što su mi pokazali ovaj proizvod! Koristeći ga, ja se nadam da ću uskoro izbaciti insulin iz svog života zauvek! 

Milka G.Bačka Palanka, 

Iskustvo 2

 

„1998. Počela  sam uzimati inzulin u dobi od jedne godine . Kako je vrijeme prolazilo, moje se zdravlje pogoršavalo. Liječnici su mi dijagnosticirali probleme s očima, osteoporozu, probleme s pritiskom, bubrezima … Tih petnaest godina, kako imam zdravstvenih problema, pila sam sve vrste pripravaka, ali nijedan od njih mi nije pomogao, a onda sam kupila SOUL po nagovoru svog zeta. Prije upotrebe napravila sam biokemijski test krvi i rezultati su bili pogubni. Počela sam piti dvije vrećice dnevno i nakon petnaestak dana, kad sam upotrijebila  prvu kutiju, ponovno sam napravila  krvni test i nisam mogla vjerovati što čitam. Samo su dva parametra neznatno povećana, dok su svi ostali rezultati bili izvrsni, Nastavila  sam koristiti SOUL i nadam se da će rezultati biti još bolji. „

Danica K. Sremska Mitrovica

 

Iskustvo 3

Dijabeticar 30 godina koji prima 30 i.j., odlucila se za Soul u kombinaciji sa Corom ???
Nakon 4 dana nivo secera u krvi je poceo varirati, sa 12 na 8 ? Osmi dan je bio cak 4,4 ??
12-ti dan 8,5, a 14-ti 5,5

Alma S. 

 

Moždani udar

Baka mi je krajem januara 2012 u 86 godini doživela moždani udar (šlog). Bila je skoro nepokretna i morali smo koristiti pelene. Nakon popijenih 28 kesica (kutija) SOUL-a mogla je da se pridigne, sedi i da koristi sobni wc . Posle druge kutije SOUL-a mogla je da hoda uz tuđu pomoć . Treba da se napomene da joj je lekar smanjio dozu antihipertenzitiva sa 2×1 na 2×1/4 tablete na dan. Pored toga i krvna slika joj se poboljšala.

Natalija, Temerin 

Bolovi mišićno koštanog sistema

„Pre više od pet godina imala sam povredu kičme prilikom pada sa merdevina. Trpela sam konstantne bolove kako u gornjem delu kičme tako i u donjem, a i noge su me bolele prilikom dužeg stajanja. Kada sam čula za Soul, odlučila sam da probam i već posle deset dana od kako ga pijem bolovi su nestali, i imam više energije, nisam umorna ni kada se desi da manje sati spavam!

M. Cvetinov,  Bačka Palanka

Iskustvo 2

Još kao devojka, operisala sam kičmu (L-5, S-1). Zbog te operacije, kasnije sam imala dva carska reza. Godinama posle toga, imala sam ginekološku operaciju materice i jajnika. Veći deo svog života živela sam sa bolovima i redovno koristila antireumatike i miorelaksanse.

Razvoj i posledica bolesti

Sedam godina pre nego što sam počela da pijem Soul, počele su da mi se javljaju glavobolje, jer se problem sa kičmom popeo do cervikalnog dela i bolovi su bili česti i jaki. 25. decembra 2012. godine, urađena mi je magnetna rezonanca glave, gde je ustanovljeno da imam neresorbovani likvor u malom mozgu i cistu na pinalnoj žlezdi. Sa tim rezultatima, otišla sam kod svog neurologa, koja mi je još pre MR postavila dijagnozu-migrena i rekla da se sa ovim bolovima moram saživeti, javiti se na kliniku za terapiju bola ili da redovno odlazim na akupunkture.

Oporavak

Kao što sam već rekla, pošto sam godinama koristila lekove, moj imuni sistem je počeo da opada, tako da sam sve češće bivala bolesna. Radeći kao zdravstveni radnik, bila sam svakodnevno izložena virusima i nikako nisam mogla da im se oduprem. Jednog dana, ležala sam u kući sa visokom temperaturom i moj dobar prijatelj doneo mi je kutiju Soul-a. Taj dan popila sam 5 kesica i na moje veliko iznenađenje ujutru sam se probudila kao nova. Nastavila sam da ga pijem, jer sam se pre toga informisala o tome šta je u stvari, Soul i shvatila da mi može pomoći i rešiti sve moje probleme.

Benefit

Narednih mesec dana pila sam po tri kesice dnevno, rešila problem usporenog metabolizma, migrenoznih glavobolja, bolova u lumbalnom delu kičme, a u naredna dva meseca, pila sam po dve kesice i primetila sam da su mi se predmenstrualni simptomi drastično ublažili, bolovi u stomaku u prva tri dana ciklusa potpuno prestali. Sada pijem po jednu kesicu dnevno, osećam se fantastično, ništa me ne boli, kvalitet mog života se poboljšao. Izuzetno sam srećna što je Soul deo mog života. Pijem ga 11 meseci, a za to vreme nisam popila nijednu tabletu protiv bolova, kao ni antibiotik…

Jelena B. ,Novi Sad

 

Iskustvo 3

Imam 45 godina, do nedavno nisam imao zdravstvenih problema, osim poneke kratkotrajne prehlade, glavobolje i par uganuća zglobova u ranim dvadesetim godinama. Sve u svemu, zdravlje za poželeti. Početkom maja prošle godine sam se probudio sa bolom i otokom u skočnim zglobovima. Pomislio sam da sam se nešto preforsirao predhodnih dana i nisam pridavao tome veći značaj. Sigurno će proći za koji dan, pomislio sam. Međutim, kako je vreme prolazilo bol se intevizirala i otok se uvećao, pa sam potegao za lekovima za bolove, a u međuvremenu i posetio i izabranog lekara opšte prakse, koji me je uputio u labaratoriju, radi analiza krvi i urina.

Svi dobijeni rezultati su bili u redu, a meni je bilo sve lošije.

Šta dalje

Da bi funkcionisao morao sam da pijem i više puta dnevno lekove za bolove: analgin, diclofenac duo i sl. Bol bi se smanjila, ali nije nestala, a otok je i dalje bio prisutan. Krenuo sam na dalje specijalističke preglede, fizijatrija i reumatologija. U međuvremenu bol se proširila na zglobove srednjeg prsta stopala i ručne zglobove. Svi simptomi su vukli na Reumatoidni artritis, neki oblik, nešto što za šta ne postoji lek za izlečenje, nego samo za blago saniranje problema.

Dijagnoza

Nakon rendgenskog snimanja, postavljena mi je dijagnoza: degerativno oštećenje hrskavičnog dela oba skočna zgloba. Obilazak doktora je trajao 3 meseca, došlo se do uzroka, ali i ne i do rešenja. I dalje sam pio lekove za bolove.

Krajem avgusta sam se susreo sa Soul-om i počeo da ga konzumiram, po jednu kesicu dnevno, natašte. Posle 30-tak dana primetio sam nešto čudno, moj bol u zglobovima je nestao, a i otok se izgubio. Zauzet raznim poslovima nisam ni primetio da sam usput nešto izgubio: zdravstveni problem koji me je jako opterećivao i fizički i psihički.

Jako sam srećan što sam tako brzo rešio svoj problem i što se tu našao Soul.

Siniša K., Novi Sad

 

Iskustvo 4

 

Želela bih da dodam još nešto, vezano za moje iskustvo sa red soulom – nestali su bolovi u lumbosakralnom delu kičme, u desnom kuku i duž desne noge.Bili su u trenu toliko jaki da bih zastala ukočena , čekajući da prođe , pri ustajanju, silasku iz autobusa,čak jednostavno i u hodu.Bila sam iznenađena shvativši da hodam lako, bez ikakvih problema. Još jedan razlog da kao lekar preporučim SOUL .

Dragana O. Beograd

 

 

Pomoć kod koncentracije

Zovem se Osman, imam 39 godina. Soul sam počeo da koristim kao potpuno zdrav čovek. Pretpostavio sam da neću osetiti neke velike promene, počeo sam da ga koristim radi preventive. Međutim iznenadio sam se. Već sam prvi dan primetio da imam mnogo više energije, kafa mi ne treba, raspoloženje mi je bolje. Za par dana sam imao snimanje u tv studiju. Najteži deo ovog posla je naučiti tekst od 7-8 strana za emisiju. Za razliku od ranije, ja sam tekst naučio mnogo lakše i brže! Ja sam sada mnogo koncentrisaniji, i mnogo bolje pamtim tekst! To mi mnogo znač i jer mi olakšava posao!

Osman Ahmed, Beograd

Glavobolja

Nakon samo prve doze od pola kesice SOUL-a i nepunih 45 minuta, jaka glavobolja koja me je mučila danima i nedeljama, zbog neispavanosti i nervoze je na moje iznenađenje i oduševljenje nestala. Nakon toga sam počela redovno uzimati svaki dan po jednu kesicu SOUL-a, i samo nakon 10 dana moje tegobe sa reumatskim upalnim procesima i bolovima u kukovima, laktovima, kolenima a naroč ito šakama su takođe prestale. Moje desni koje su redovno, što zbog paradendoze a što zbog čestih upalnih procesa krvarile, sada se u znatnoj meri smanjilo ili mogu reći i prestalo.

Genetski takođe nasleđen imam problem sa lošom cirkulacijom i teškim nogama, kao i bolnim venama, trebalo je samo 2 nedelje da i tu dođe do poboljšanja, tj sanira do te mere da sad mogu hodati duge distance a da pri tom ne osećam ni bolove ni zamor, što je za mene kao bivšeg maratonca od izuzetnog značaja. Osim toga moja energija je znatno povećana, a bol u predelu želudca (nervozan želudac ) je takođe prestao.

M.Siriški, Temerin

Iskustvo 2

Moj suprug je imao jaku glavobolju. Pošto je popio kesicu SOUL-a i čašu vode, samo posle petnaestak minuta glavobolja je potpuno nestala…

Da bi proizvod iskoristila do poslednje kapi, prazne kesice presečem i ostatak SOUL-a namažem na lice uveče pre spavanja. Od ovoga antioksidanta lice mi je postalo mekano a ujedno imam i dobar piling. Posle nekoliko nedelja redovnog mazanja lice mi je mladoliko, lepo i mekano (isto se to može uraditi i sa rukama).

Žužana T. Temerin

 Iskustvo 3

Prvo što sam osetio je da je SOUL savršen, bila je to moja neizdržljiva glavobolja koja me je uverila u to jer sam ga prvi put tada popio, i samo nakon 45min bolovi su nestali, što inače nisam mogao postići ni sa 3 Analgina dnevno. Koristim ga 15 dana i više ujutro ne uzimam Diclofenac i Analgin, jer bez toga nisam mogao da ustanem iz kreveta. Pritisak mi se sveo na normalne vrednosti, mada još uvek koristim redovnu terapiju za visok krvni pritisak, SOUL je za 15 dana sveo moj inače jako visok pritisak na 120/80. Nivo šećera u krvi je stabilizovan, mada imam hiperglycemiu. Pijem dve kesic e SOUL-a dnevno i prezadovoljan sam svojim zdravstvenim stanjem.

B. Vidicki, Novi Sad

Iskustvo 4

Česte migrene uzrokovane problemima s vratnom kralješnicom, bolovi u kostima, posebno koljenima, početni reumatoidni artritis s promjenama na zglobovima prstiju obje ruke, povišeni kolesterol i glukoza u krvi. Koristila prvo Core, pa dva mjeseca Soul. Nakon tri tjedna korištenja Cora kolesterol i glukoza vraćeni u normalu, a nakon što je popila Soul prestali su bolovi u koljenima i rukama. Glavobolja je i dalje prisutna nešto rjeđe no kaže da je to sada drugačija bol. Nije više kao prije kad ju je cijela glava boljela, već je bol prisutna na tjemenu glave.
M.M. (53 god.)

 

Upala krajnika

Imam kćerku od 6 godina, koja je imala tešku upalu krajnika. 3 nedelje je bila bolesna, (nedelju dana bila u zabavištu). Lekar ju je uvek lečio antibioticima, odbijala je hranu, a lekove smo trebali nabaviti iz inostransta. Poslednji put je bila bolesna u decembru 2011, a tada mi zaova dala kutiju SOUL-a. Počela je piti po pola kesice dnevno i pomoglo joj je. Od tada neprestalno pije i vec 5 meseci nije bila bolesna!

K. Gere,Utrine

 

 Iskustvo 2

Sve preporuke za sjemenkice ??? Moja djevojcica vec 2 godine vodi borbu sa hronicnom upalom krajnika, stalnim gnojnim anginama stoga je skoro pa svakih 15 dana bila na antibioticima ili pencilinima. Kada izdrzimo 20 dana bez upale bio je napredak. Naravno sve je to dovelo do loseg imuniteta, i jako losih nalaza,te je operacija bila isključena kao opcija. Stalne upale dovele su do ostecenja sluha, i dosta je utjecalo na centar za ravnotežu. Koristile smo SOUL 30 dana i promjene su bile vidljive vec nakon 7 dana. Sada su nalazi odlični, apetit i energija vracena. Nakon operacije definitivno napadamo novih 30 doza. ☺️☺️☺️??

Jasmina K.

 

Miran san

Moj muž se dosta žalio da loše spava, noću je često morao ustati da bi mokrio. Od novembra redovno konzumira SOUL. Znam tačno, 10.novembra 2011. je počeo da ga pije, a vec 25. se hvalio da je prespavao noć ! Tako je to radosno rekao, da je bilo lepo ga čuti!

E. Kiš, Temerin 

Neplodnost

  Ove dve dusice su prve bebe u Nigeriji (otkako se Rain pojavio na njihovom trzistu) zacete prirodnim putem uz Soul.
– Majka ovih beba se borila sa neplodnoscu niz godina i uz Soul (koji izmedju ostalog preporucuju ginekolozi i odrzavaju seminare na temu interakcije Rainovih produkata od sjemenki u fertilnom zdravlju zena i muskarca) trudnoca i zdravlje bebica je proslo u najboljem redu.

Iskustvo 2

Iako postoje neki trenuci sreće koji su nam toliko važni da ih se plašimo podijeliti, zbog mnogih žena koje se bore za majčinstvo, dijelim svoje iskustvo.

Još uvijek sam pod dojmom,u blagom šoku i nevjerici.

Krajem novembra prošle godine, počela sam piti Soul Red. Kako mi je ubrzo pokazao svoju moć (normalizacija ciklusa,hormonalnog statusa, puno energije) nastavila sam naredni mjesec piti Red,uz Bend (na vašu preporuku).

Mjesečnice su ponovo izostale, ali nisam na to obraćala pažnju jer je to praktično moje redovno stanje od rane mladosti. Sve do neki dan, imala sam super energiju i odlično se osjećala pa sam Red i Bend ispijal a do kraja. A,onda se zaredalo nekoliko dana mučnine, malaksalost i drugih neobičnih promjena zbog kojih sam otišla ljekaru. lskreno, jedino što mi je padalo na pamet bila je corona iii

neka anemija.

Najmanje što sam očekivala,nakon 1O godina pokušaja, bila je trudnoća.

A, ono, hvala Bogu, upravo to!

Najveće i najljepše iznenadenje ikad! Već sam odradila prvi pregled,već se čuju

otkucaji srca i zasad je sve hvala Bogu u redu. Da napomenem, da ništa drugo osim Rain proizvoda nisam koristila. lskreno se zahvaljujem na svim preporukama i na savjetima koje ste mi ukazali. Hvala vam od srca.

 

Ulcerozni kolitis, dijareja

U decembru 2015 godine su mi se javile velikobrojcane dijareje. Nisam nista uzimala za ozbiljno pa sam 2016 godine tek krajem februara potrazila pomoc od strane doktora. Uradila sam mnoge nalaze al sve je bilo negativno. U maju sam pristala na zahvat kolonoskopije i tad se pokazalo da bolujem od IBD tj. Ulcerozni kolitis. Dijagnoza mi je naravno teska pala. Dobila sam veliki broj lijekova i doktori su naravno rekli da nema lijeka za ovu bolest. Krenula sam sa Medicinskom dijetom i sa tabletama. Takoder sam pila i razne cajeve kako mi je ko sta preporucivao tako sam ih pila. Sve ovo sto sam pila bilo je bezuspjesno. Mjesecno sam imala 150 dijareja. O bolovima i osjecanjima vam necu pricati ?☹

Od najbolje drugarice dobivam preporuku za Soul. Rekoh i to da probam al nisam bila optimisticna da ce mi imalo pomoci. 11.07.2017 godine otvaram prvu kesicu Soula to je bila ljubav na prvi gutljaj ? Pocela sam Soul da pijem 2x dnevno i tako 3 mjeseca. Poslije prelazim na 1 kesicu dnevno da pijem. Nakon samo 7 dana ja sam imala prve rezultate. Pocela sam plakati od dragosti. Nakon 7 mjeseci sam imala prvu cvrstu stolicu. Nisam vjerovala sta se desava. Nastavila sam ta 3 mjeseca da pijem svu terapiju al sam je polahko odbacivala jer sam bila ubjedjena da mi Soul pomaze. Soul sam pila jos 1 godinu radi svoje bolesti a poslije sam nastavila da ga pijem cisto radi preventive, radi imunitete i mog zdravlja naravno. Soul je nesto nevjerovtno, nesto jako mocno.

Jasna D.

 Iskustvo 2

Problem koji mene muči je IBS, već pet godina se borim s tim, isprobala sam razne probiotike da umanjim svoje probleme i da zaustavim dijareje. Javljala sam se ljudima jer sam htjela da čujem tuđa iskustva i mišljenja i znam da se ne može dogoditi ništa preko noći te je normalno da mora proći neki period da se vidi pomak. Nakon što sam čula iskustva ljudi odlučila sam probati CORE i SOUL i ako sam u početku bila skeptična, jer mi do tad nista od probiotika koje sam koristila, nije pomoglo, a koštali su me puno.

Prvu kutiju SOUL-a sam ispila i tu se organizam skroz očistio od svega štetnog što se u meni godinama skupljalo. Nakon toga sam odlučila prijeći na CORE, koji pijem vec mjesec i nesto. Ono što mogu reći, da prije SOUL-a i CORE-a nisam mogla otići nigdje, nisam se usudila, stolica je bilo više od 5 puta dnevno. Koristeći RAIN proizvode osjetila sam poboljšanje u cijelom tijelu, vedrija sam, opuštenija, čak sam i vozački ispit riješila. Stolica mi se smirila, stomak umirio, a stolice su se smanjile na dvije dnevno i osjecam se odlično, a CORE ću i dalje nastaviti da pijem, možda i je malo poskup, al vrijedi svake pare koju sam dala. Toplo ga preporučujem svima koji imaju iste ili slične probleme kao i ja i slobodno mi se možete obratiti za iskustva u bilo koje doba, rado ću vam pomoći sa savjetima.

Nataša S.

Krvna slika, HPV virus

 

Preko 20. godina izrazito visok kolesterol (12) koji je i uz upotrebu tableta protiv kolesterola i dalje bio visok (8,5). Povišene vrijednosti urata u krvi zbog gihta, problemi sa želucem i stolicom, kao i sa sinusima i alergijama zbog kojih je imao česte glavobolje, pogotovo u proljeće. Koristio je Soul, onda Soul u kombinaciji sa Corom, pa Soul Red i opet Soul. Njegova kompletna slika se popravila. Prestao je piti tablete protiv kolesterola na svoju ruku (htio je vidjeti što će se dogoditi), a vrijednosti istog pale su na 5,5 za što je rekao da ne pamti kada je zadnji put bilo tako. Urati su prvo porasli, a onda se spustili i iako su još iznad normalnih vrijednosti, one su manje nego ranije. Stanje sa sinusima je bolje, osjeća kako se čiste i da mu je lakše disati, a nema ni glavobolja. Stanje sa želucem i stolicom se popravilo iako još uvijek na određenu vrstu hrane ima reakciju, a on poprilično pazi što jede. Generalno je zadovoljan proizvodima i nakon što potroši ovu zadnju kutiju rekao je da će i dalje svakih par mjeseci uzeti barem po kutiju jednog od proizvoda kako bi održavao trenutno stanje.

Iskustvo 2

 

PROMJENE NA GRLIĆU MATERICE UZROKOVANE HPV VIRUSOM NESTALE NAKON 1 KUTIJE SOULA❗Soul 💜💦

Papa test nije bio uredan, i postojale su promjene uzrokovane HPV virusom. Uz to, njeno željezo je bilo mnogo nisko, i koristila je razne preparate međutim nije ga mogla podići. Sve to je uticalo i na nedostatak energije, malaksalost i bezvoljnost.
– Prvo je javila pozitivna iskustva za energiju, da se osjeća mnogo bolje i da joj je ciklus uredan.
– Zatim se javila s nalazom željeza, sa 2,8 (iako je pila razne preparate nije ga mogla podići iznad 2,8), nakon 26 kesica Soula željezo je 20.
– I danas se javila za promjene na grliću materice. I doktor kaže da nema potrebe za biopsijom jer su promjene nestale i da šta je pila da nastavi s tim.

 

 

Autizam

Prica pocinje 3 Dec 2018 kada smo poceli sa upotrebom Rain proizvoda. Krenuli smo prvi mjesec sa Soul i Bend, drugi sa Soul Red i Bend, treci sa Soul , Core i Bend i cetvtrti i peti mjesec Soul Red i Soul. Rotirali smo sve proizvode da ih maksimalno iskoristimo i tijelo razdrmamo i uspjeli smo  Pocetkom aprila 2019 krenuli smo sa rpikupljanjem nalaza za kontolu posle 6 mjeseci. 24 April 2019 je bila nasa velika kontrola na Dip-u Sarajevu.

Kcerku vodi dr. Burekovic , divna zena, topla i pristupacna. Uvijek je bila spremna tolerisati meni kao majci da nesto novo uvedem u lijecenje i da joj ispricam o novim saznanjima. Ko zna kako sam joj zvucala?  Uvijek je bila na mojoj strani jer sam majka! Na prvi pogled nalazi su mi djelovali dobro, ali cekala sam potvrdu doktorice ,  da ona potvrdi i kaze zadnju rijec .  Klimanje glave .

Nalazi hipofize tacnije hormoni koje ona luci vise nego odlicni; Nalaz UZ stitne ( dijagnozaHipotireoza )od dr Aladina , ordinacija Smajlovic – kratko, jasno stitna radi 🙂 ,  a tako i hormoni stitne odlicni ;  Nalaz UZ od ginekologa vec sam znala da je odlican ,  polni hormoni odlicni nema vise zadebljanja endometrija i POCS-a, (krvarenja prestala posle 3 vrecice Soula)  Inzulin ne mora raditi pretragu jer su hormoni hipofize pokazatelji nivoa inzulina u tijelu 🙂 ….

 

I pita me doktorica :sta si trosila 🙂 ?

Zna ona da ja hocu malo na svoju ruku. Vjeruje i ona meni. Jedva sam docekala da joj sve ispricam o Rainovim preparatima  : Soul-u, Red Soul-u, Core-u, Bend-u, Pure-u . Nije bila upoznata sa njima. Sam sastav Soula je odusevio doktoricu i dala zeleno svjetlo za dalje koristenje.

Kontrolu nam je sljedecu zakazala za godinu dana 🙂 a mi nastavljamo gdje smo poceli sa Rain preparatima. Dosadasnje kotrole su bile uvijek 3-4 mjeseca a zadnja na 6 mjeseci. U toku konzumacije tokom ovih mjeseci, njeno fizicko i psihicko stanje je puno bolje(autizam), problemi sa probavom koju IR uzrokuje vise nema(3 stolice dnevno- zasluzan core). Krvna slika, sve normalno. Imala je par osipa po ledjima, prsnom dijelu, misicama(dio ispod ramena), i sada na licu osipe koje smo uredno mazali Soul-om i to nestajalo/susilo se u dva dana.

Znala sam da detox radi i bila sretna zbog toga. To je pozitivno jer tijelo se ciisti, Bolje spava, tacnije citavu noc, sto je nekada bilo nezamislivo. Budi se puna energije, raspolozena, voli izaci napolje setati sto prije nije bio slucaj. Vise nema toliku zelju za slatkom i jako je smanjila hranu jer u jednoj vrecici njene celije dobiju SVE potrebno. Zimi smo uvijek trosili po 6 kg meda jer je trazila bar kasicicu i moralo je biti za nju, ali ove zime tegla kupljena u sept jos uvijek stoji manje od pola .

Nadja K.

Multipla skleroza (MS)

Sve je počelo 2006-2007. Imao sam velike bolove na lijevoj strani glave (lica ).Doktori konstatiraju Neralgija-trigeminus, počinje liječenje, trošim koje kakve tablete,svaki tjedan druge,jer sam trpio velike bolove ,Tegratol Cr4,to me opijalo (umrtvilo)da bol ne osjećaš,Ja sam radio, bolovanja sam koristio svoj godišnji odmor.Šalju me  na Magnetnu Rezonancu i utvrde da imam i multiplu-sklerozu i ona je razlog svih mojih bolesti.Trošim 12 vrsta tableta jer mi je otišla prostata, urinotrakt, probavni trakt, hemoroidi , polipi u debelom crijevu, natekla koljena. Sve radi tableta. Stolicu (zatvore)po 2 tjedna nisam imao ).  Nakon toliko muka 2013 idem na operaciju glave (peti moždani zivac) (21-01-2013).

Budim se u šok sobi,  kući me šalju treći dan, Operater mi kaže da ne pijem tablete, neka malo trpim ako me bude boljelo (jer sam ja se dobro držao). Kad su bolovi opet krenuli ja idem na umrtvljivanje tog petog živca i dalje trošim svih 12 tableta. Bol je dosta stala, ja idem u toplice tri tjedna -sretan bit će bolje. Nakon tjedan dana ja padam od bolova i  voze me hitno na ponovno umrtvljivanje petog živca ,opet se vraćam u toplice da dovršim toplice.

Bolovi me i dalje manje muče ,ali pijem tablete i dijagnoza mi je sifra 35 Multipla, Ja  glavinjam,teško hodam,sve me boli ,znojim se ,sve što sam već naveo. Vraćam se iz toplica četvrti mjesec 2014 i mene zove moja mprijateljica Marija i kaže mi da ima nešto za mene i misli da bi mi to pomoglo. Rekla mi je da je to sok od koštica: crnog kima, koštica crne maline, koštica šardonaj grožđa.

 

Odluka

Da probam i to, pio sam svašta nisam pio sok od koštica. Nakon tri do četiri dana ja se počnem vrtjeti, ja kao življi i nazovem Mariju da se osjećam jače. Marija me naruči za utorak da dođem na skup, dolazi Bajron Belka ,da poslušam predavanje. Kad sam čuo priču o proizvodu uzeo sam četiri kartona, nisam to tada znao, uzeo bih 18 kartonića (to je najjeftinije) kartonić 56eu (kad ih rasprodaš 495eu zarada). Počeo sam piti tri vraćice na dan radi multiple, sa svim mojim kontrolama, tabletama (ja još radi na bolovanju sam). Svaki dan osjećao sam se bolje, bolje hodam ,urino trakt ,stolica do 80%  koljena ,hemeroidi (šulje )nestali ,skoro me ništa više ne boli.

Četiri mjeseca pio tri vrećice SOULa ,Tri mjesca dvije a sada pijem po jednu. Za 10 mjeseci ja se skoro 90% vratio na  stari stadij. Ja sam inače kroz život trošio puno voća, povrća, mlijeka ono što mi je odgovaralo. Počeo sam da pomžem drugim bolesnicima (od bilo koje bolesti). Kad sam se uvjerio da je meni pomoglo. SOUL pomaže svima ,ko ne vjeruje neka proba, (neka ga pokloni najvećem neprijatelju). Kolegice i kolege ovu ispovjest dajte svima, pa neka odluče sami.

 

 

 

Iskustvo 2

 

Imam MS od 2006-te
uzimala sam inekcije Copaxone pa su izbile nove lezije pa su mi dali tablete Tecfidera od kojih sam imala puno nuspojva i onda sam odlucila se posavjetovat sa klinikom koja trazi uzrok svih bolesti i ljude pomazu i lijece sa potrebnim vitaminima u tijelu, ishranom i vježbom tako da sam mjesec dana bila na njihovoj detox dijeti kao sto sam i navela gore NE STRES, NE SLATKO, NE MLIJEČNE PROIZVODE UGLJIKOHIDRATE
PUNO ZELENILA MALO RIBE BIJELOG MESA PUNO VODE I OSJETILA SAM JAKO DOBRE PROMJENE U TIJELU, ali i dalje sam imala nemoc i nisam imala energije puno i zamagljen mozak onda sam pocela SOUL ujutro CORE poslije rucka ili vecere mjesec dana i osjetim na utrnuloj nozi vracanje osjecaja
onda sam dodala PURE ujutro i BEND navece i nakon tog drugog mjeseca trnci u tabanima koje imam od 2006-te su nestali i dan danas pijem isto
PURE ujutro na prazan stomak pa sacekam 45 minuta uzmem SOUL onda doruckujem ili napravim shake sa FORM proteinom a nekad i ne doruckujem pa onda vecera i uzmem CORE i kad krenem spavati uzmem BEND za misice i bolji san. Evo godina bila u septembru kako uzimam i jos uvjek se osjecam ko ZMAJ
Rain puno pomaze ali se mora za MS malo i ishrana korigovati i ubaciti malo brze setnje na dan da tijelo cirkulise krv i kisik i sve hranjive materije a lose izbacuje
a kad se osjecam malo da cu se razbolit ili vise umorim samo pojacam dozu SOUL 2-3 kesice na dan.

 

Psorijaza

Patio sam od psorijaze na vlasištu. Bilo mi je izuzetno loše. Imao sam težak svrab, čireve i ćelave mrlje…
Počeo sam uzimati 2 kesice SOUL-a i 1 kesicu CORA dnevno, a također svake večeri bi premazao sa SOULom i vlasište. I u roku od 6 sedmice svrbež je bio mnogo manji, a čirevi su zacjeljivali. Nakon 3 mjeseca svakodnevnog korištenja riješio sam se psorijaze. I evo i nakon dvije godine od toga i sada nemam više problema sa psorijazom!
I dalje uzimam istu količinu svakog dana iako nemam više nikakvih simptoma.
Psorijaza je autoimuni poremećaj i kada mi je ojačao imunitet moje se tijelo moglo zacijeliti. Trebalo je vremena, ali pomoglo je i presretan sam što više ne moram koristiti kortikosteroide i tar šampone i druge teške lijekove koji su mi bili propisivani

Psorijaza – svedočanstvo iz Engleske

Iskustvo 2

Оvо dugujem jako dugo, moju priču…… ♥️ ♥️ ♥️ Pre dve godine počela sam da pijem Soul. Zašto….. PSORIJAZA (od rođenja) I PSORIJAZNI ARTPITIS(16god) Početak i kraj: upaljeni su svi zglobovi,osven skočnog, artritske groznice,izlive u zglobovima, otoke, psorijaza po lepim nogama, sedimentacija 65,bez pomoći sina nisam mogla iz kreveta, inekcija diprofoza pomogla samo na mesec dana, bol me nije ostavlja 20 sati dnevno,živela sam sa urlanjem od bola. Nikada nisam pila lekove, trpela sam bol, znajući da ću pored dve diagnoze imaću barem zdrave organe,ako ne pijem te teški lekovi. Svesno sam živela sa tim. Uz sve navedeno gore, ja sam radila sa decom, vozila auto, bila majka i supruga. DOK NISAM PRESEKLA. Motiv:MOJ SIN, ŽELIM DA BUDE SREĆAN, A JA ŠTO KASNIJE DA MU BUDEM NA TERET.
PRVO: nikakve negativne vesti nisam htela da čujem i krenem. Čistila sam se dva puta u razmaku od 1,5 mesaca(nije namerno, mislila sam da su svi oko mene prioritet)
I krenem, analize krvi, snimke pre uzimanja Soula, u toku i posle.
Čistila sam se tako da u subotu 10 kesica, u nedelju 6,na dva sata i voda. Posle sam pila po 3 kesice. U toku godine, 2 pakovanja Core, 1 pakovanje Brend. Godinu dana ja sam uporno pila Soul, promenila ishranu, vežbam. Ja sam već godinu dana zdrava, sada posle dve godine meni nije se vratio ni jedan simptom, tffuuuu, tfuuu, tfuuu, ja opet pijem preventivno svoj Soul.
REZULTAT : srećan sin i ja još srečnija. Ja nemam bolove, otoke, nemam deformacije, ja nisam osetila nijednu promenu vremena 1 god.,ja nemam nijedan simptom od psorijaznog artritisa, psorijaza se povukla, al radim na njoj non stop zato što živim u stresu(na žalost), u 50 imam redovnu menstruaciju,ja sam skinula 13kg(to nije kraj), ja sam mlađa u svemu, moj doktor mi rekao, “ pa vi ni pesak nemate u bubrezima.“ A divne noge nose divne štikle. Ja radim nekad 2,nekad tri posla, bez auta sve stižem u BG, vožila sam biciklu, SADA MOGU SVE♥️ ♥️ ♥️ Sada moj trening šetnja, na 3 mesta vezbe, 10 km. (na slici pola treninga) Imala sam divno iskustvo, gde su mi lekari potvrdili da sam na pravom putu….. ISHRANA, SOUL I SPORT
Ja Vam želim da budete kao ja sada♥️♥️♥️Zdrava i puna života.
JEDINA MI JE MANA, KASNIM NA POSAO, AL SOUL TO NE LEČI😄😄
Žuljevi, bradavice

Muku sam mučio i sa žuljevima, jutros sam jednu kesic u SOUL-a namazao na stopala i žuljeve i razmazao sam po listovima nogu, evo sada (21h) žuljeva više NEMA (ostale su samo crvenkaste fleke na mestu gde su bili žuljevi… ovo je NEVEROVATNO!), a listovi me osetno manje bole (mišići su SUPER, nisu pod upalom, samo su tetive još uvek upaljene, ali verujem da ć e i to za dan-dva da se sanira). Još jedan pozitivan efekat: moje je lice jako osetljivo, i nakon umivanja je koža TOLIKO suva, da se ljuspa i ispucava. GODINAMA sam koristio razne kreme za lice (što dnevne, što noćne), pa posle određenog vremena one prestanu da deluju (zasiti se lice, valjda). Jutros sam nakon umivanja namazao samo SOUL, i lice je celog dana sveže i zategnuto, bez ispucalih tragova i bez ljuspanja!

 

Iskustvo 2

Nije trebalo tako dugo da se uverim u čudotvorno dejstvo soul proizvoda. Kada sam čula za ove proizvode prihvatila sam ih sa određenom dozom rezerve, jer previše je dobro da bi bilo istinito. I onda mi se pojavi bradavica na prstu. Koristila sam sredstvo za uklanjanje bradavica ali nije bilo rezultata. Naprotiv, prst me jako bolio, nisam ga mogla uopšte saviti. Kako pijem soul proizvode svako jutro, odlučim da stavljam soul i na prst. Nakon 7 dana od moje bradavice ni traga ni glasa. Sada mogu potvrditi što mnogi već znaju i govore, SOUL JE ČUDO

 

Stomačni problemi

Naime ovako je to sve pocelo! Moja starija kcerka 8 god. imala je puno problema sa stomakom, imala je bas jake bolove i povracala je svako jutro 1.5 god. U medjuvremenu smo radili bruku nalaza ali oni navodno nista nisu pokazivali, da napomenem da je u bolnicu u Bosni niko nije htio primiti za to vrijeme i vidjeti sta je sa djetetom! A ona svaki dan gore!
Nakon toga dolazimo u Njemacku i tu je krenula u skolu ali bilo je ocigledno da ne moze prisustvovati nastavi zbog svojih problema! Tada kazem stop! Nema vise skole nema nicega i uputnica i za kliniku! Tu je bila na ispitivanjima i otkrilo se da ima izuzetno rijetko genetsko oboljenje Peutz Jeghers Sindrom!
Taj sindrom se ocituje stotinama polipa na tankom crijevu! Ona je imala 3 i uspjeli su joj to sanirati ali nazalost zbog zapostavljanja u nasoj Bosni morali su joj odsjeci jedan dio crijeva jer nije bilo moguce drugacije! Za taj sindrom je karakteristicno da ima puno veci rizik za sve ostale bolesti nazalost!
Terapije nema a ishrana samo kazu zdravo se hraniti! Pocnem da istrazujem i svako malo procitam SOUL SOUL SOUL! I onda odlucim vidjeti sta je to zapravo i pocnem narucivati proizvode! Soul, Core, Pure, Soul Red…..i samo mixam te proizvode evo vec 7 mjeseci! Da napomenem imala je tako losu krvnu sliku da je bila na ivici za transfuziju!
S Rainom moje dijete ima odlican apetit, odlicnu krvnu sliku, puna je energije i jako veselo i zdravo dijete i nadam se da ce uz Boziju pomoc tako i ostati! Mi sada pijemo preventivno da bi zastitili njen organizam i njena crijeva najvise i da sto vise smanjimo mogucnost za napredovanjem bolesti!
I da, ja sam posle drugog poroda imala uzasne bolove u kicmi i nogama i pogodite sta me je spasilo, Soul Red i Bend! Definitivno vrijede svake pare!
Mi nastavljamo sa proizvodima i dalje i ne odustajemo jer nasa djeca i njihovo zdravlje su nesto najbitnije na svijetu!

Hepatitis B

 Klijentica NN s dijagnozom akutnog hepatitisa B.
Simptomi: bolovi cijelog tijela, posebno desni središnji dio trbuha (znala je od prije da ima žučne kamence).
UZV jetre pokazao neke nakupine, tj promjene na jetri, nakon sedmica lutanja i pogrešnih dijagnostičkih postupaka, otkriveno da je u tijelu prisutna akutna infekcija hepatitisom B.
Odmah savjetujemo dva puta Rain Soul, ujutro i navečer, te dva Soul Reda poslije ručka.
Nakon 2 dana nestaju svi bolovi.
Četiri dana poslije rutinski vadila krv radi kontrole. Hepatitis B negativan.
U čudu svi, kažu – tijelo se samo izborilo.
Da li je ovo čudo?
Jeste!
Hoće li svakome učiniti čudo?
Neće! Samo onima koji žele čudo, promijene prehranu i stil života.
Ljudi moji, četiri dana udarnih doza su uništili virus hepatitisa B, za kojeg konvencionalna medicina nema lijeka.
Snaga je u izvorištu života – sjemenu!

Leukemija

 

„1. veljače 2014. bila je noćna mora za moju obitelj kad su se svi pripremali za proslavu kineske nove godine, ali nazvala me je moja sestra iz Melake.
Plakala je i rekla mi je da njezina kći stara 18 mjeseci ima leukemiju. Rekla je da se ove Nove godine ne mogu vratiti kući jer beba mora što prije započeti liječenje kemoterapijom. Tijekom tog tjeskobnog trenutka mogu se samo moliti i vjerovati Bogu!
Tako sam zahvalna za anđela, Rachel je počela emitirati o situaciji moje nećakinje svojoj tvrtki, a toliko su me iznenadili mnogi volonteri koji su voljni dati svoj nutricionistički napitak pod nazivom Soul za moju nećakinju.
Za vrijeme dok je beba Siew Siew bila na liječenju kemoterapijom, dali smo joj i piće Soul.
Nakon nekoliko tjedana, zapanjila sam se da beba nema nuspojava, dok druga djeca na istom odjelu koja su prošla kemoterapiju izgledaju slabo, ne pokazuju energiju i nemaju apetita. Za razliku od druge djece, moja je nećakinja i dalje bila izuzetno aktivna i može plesati da joj se krevet tresao. Mogla je pjevati i pljeskati !!
Danas mi je 8. svibnja 2014. bio radostan dan !! Nakon tri mjeseca napokon smo čuli ovu sjajnu vijest iz liječničkog izvještaja; njezin se koštani sutra vratio u normalu, eksplozija je bila samo 1% i više nema potrebe svakodnevno jesti kapsulu s lijekom. Treba se samo mjesečno vraćati u bolnicu radi pregleda tijela.
Sljedeća nedjelja bit će njezin završni kemoterapija!
Doista je Bog naš iscjelitelj i zahvaljuje Bogu na brzom oporavku. Hvalite Gospodara !!
Hvala Bogu na ovom nevjerojatnom proizvodu Soul tvrtke Rain.
Jedva čekam podijeliti ove dobre vijesti i nadam se da će pomoći većem broju bolesnih ljudi. Bog blagoslovio!
Hočkin limfom

M. V.  intenzivno se lijecila hemo terapijama, dijagnoza Hockin, u periodu od 06.2014. do 09.2015. godine.

Posto joj se boolest bila povratila lecenje je uspjesno zavrseno u novembru 2015. transplatacijom maticnih celija na VMA u Beogradu.

Terapiju koju je primila zuvu „CERNOBIL“

Kao jedna od posledi lijecenja bila je sterilnost.

Milica je poslednju menstruacju imala u avgustu 2015. godine.

Lijekari su joj predlagali hormonske terapije da bi pokusali prevazici problem sto je ona odbila.

Pre godinu dana ja sam predlozio SOUL.

Do danas Milica je ukupno popila 12 kutija SOUL, 1 kutiju CORE i 1 PJUR.

Nikakvu drugu terapiju nije koristila a dobila je menstruaciju.

Anemija

Pozdrav svima. Godinama sam patio od anemije jer imam kronovu bolest. Lekove ne pijem sigurno jedno 3 godine i od tada mi je mnogo bolje jer sam poceo da razmisljam o lecenju uzroka a ne posledice, a uglavnom je to hrana i zivotne navike. Poceo sam da izbacujem lose navike uvodim bolje. Ali ipak pored toga sto sam se osecao bolje anemiju nisam mogao da resim. Kada me je prijatelj upitio na SOUL odmah sam mu poverovao na njegove reci da je to proizvod koji leci gotovo sve jer ga poznajem iz neke price gde nema razloga da me covek laze i poceo sam da koristim SOUL. Izmerio sam gvozdje pre prvog koriscenja i tada mi je gvozdje bilo prvi put da ja znam 15 a donja granica je 10. Uzrok tome je visemesecno konzumiranje cedjenog soka od cvekle, sargarepe, jabuke i limuna . Ali kada sam poceo piti soul iako su mi savetovali da ne jedem meso ja sam se odlucio za Ketogenu ishranu uz koriscenje soula. Za manje od tri meseca sam otisao da uradim analizu krvi i imao sam sta da vidim gvozdje je skocilo na 30 sto je preko dozvoljenog. Pio sam svo vreme 2 kesice na dan. Sad mislim da cu smanjiti na jednu jer ne valja da je coveku tako veliko gvozdje . Ubacicu vam fotke od analize krvi. A ako nadjem stare rezultate da vas uverim da mi je gvozdje padalo i na 2 a uglavnom bilo oko 5 6. Hvala Bogu i SOULu sto mi vracaju snagu i zdravlje.

 

Cista na jajniku

Željno sam ovih dana iščekivala UZV djevojčice od 10, 5 God, kojoj je 16.4. Ove godine dijagnosticirana – ekspanzivna Promjena, cističnog karaktera porijekla lijevog adnexa.. Ili po narodski cista na lijevom jajniku, promjera 53x55x45 mm.

Ja bih sad pisala citav taj scenario u ovih 7-8 mjeseci, ali onda bi ovo bio roman a ne iskustvo

Uglavnom, hirurgija, kompletni nalazi, tumor markeri u redu , magnetna, juvelirni ginekolog itd…djevojčica u bolovima, skoro čitav 4,5,6 mjesec. Velika cista, Malena karlica, smeta pri kretanju, crijeva i besika se malo napuni, boli i tako.. Svaki bol Smo išli ginekologu, i hirurgu da mi daju, posavjetuju sta i kako pomoći.

Odustala sam nakon dva mjeseca.

U medjuvremenu sam joj davala razne pripravke, dobili smo i terapiju na prirodnoj bazi čajeva, biljaka i meda, kao i cuvarkuca i med itd.. Djevojčicu boli, u naletima po par dana, pa se smiri, pa opet.. Nalaze i uzv smo radili mjesečno skoro.

Krajem 7 mjeseca kad je imala veoma jake bolove sam joj počela davati SOUL. Tad je veličina ciste bila 65x45mm.

U toku 8-9mjeseca bolova nije imala, 2.10. radimo uzv, cista je jos tu, malo manjeg promjera, 52x40mm.

Ostali nalazi odlični. Djevojčica super.

CORE joj uključujem krajem 10 mjeseca.

Pila je po jedan dnevno, navece.

UZV uradjen 3.12 pokazuje veličinu ciste 31mm.

To je to. Jos je tu, ali prepolovi smo je skoro.

I prvih 15tak dana moram priznati Bilo je žaljenja na glavobolju, nervoza, hormonske bubuljice na licu su buknule, nos kao babura , ali sve se to smirilo, očistilo, kao i bolovi u predjelu pupka na koje se zalila nakon jela često..bilo je još tu svega u togu 11tog mjeseca, ne bih bas sve ni da pišem, rado ću usmeno i podjeliti koga zanima, ali poenta je da je CORE uradio ono za šta je namjenjen. I da ne može preko noći, ne može se tijelo osloboditi svih otrova, toksina, nepotrebnih i stetnih tvari odjednom. Proces jeste, ali nastavljamo, nije hemija, nije operacija, nisu pilule, već cista priroda i vjerujem da se uskoro čujemo i čitamo s nalazima koji ce reći pa-pa cisti

 

Hašimoto sindrom, štitna žlezda
Problem štitne koja ne radi kako treba je problem kompletnog organizma,to znaju oni koji s tim deveraju.
Ukoliko se prepoznajete u sljedećim tegobama onda je pravi trenutak da probate Rain proizvode;
Malaksalost,Umor,Depresija,Bolovi u kostima, Bolovi u mišićima,Loš i nekvalitetan san,Loša cirkulacija,Loša probava, Konstantan nedostatak energije
Ukoliko imate čvoriće na štitnjači onda preporucujemo kombinaciju dva proizvoda,Soul i Core ili Soul red i Core…
Rezultati neće izostati ! 😍
Definitivno deficit joda je najveći krivac oboljenja štitne, kao općenito manjak nutrijenata u današnjoj hrani jer je sve ubrzano i proizvodi se na ne prirodan način..
Soul sadrzi vitamine i minelare koji donose balans hormonima.
A nas Core je riznica minerala joda koja je esencijalna u prirodnom obliki iz spiruline i klorele i ostalih sastojaka u njemu.
Iskustvo 2
Koliko smo uopste svjesni sa kakvim proizvodima radimo i kolikom broju ljudi možemo pomoći…
Iskustvo korisnice Rain proizvoda:
Pozdrav svima, evo da i ja konacno podijelim svoje licno iskustvo nakon kontrolnog pregleda na Diacore aparatu. Prije 3 mjeseca sam se osjećala jako lose, slabo, iscrpljeno , bezvoljno, osnovne banalane stvari kuci sto svaka zena treba da obavlja meni su bile jako teške za odradit kao npr; prati sudje s tjeranjem protiv sebe i svoje volje i snage. U međuvremenu mi izadje i candida na dojkama a dojila sam malog koji je tada imao 5 mjeseci.
U narednom tekstu cu objaviti rezultate prije 3 mjeseca na diacore aparatu i nakon 3 mjeseca koristenja Rain suplemenata i Keto dijete.
•Lijevo oko parazit 77% / Ništa
•Desno uho parazit 22% / Nista
•Lijevo uho parazit 44% / 6%
•Desna strana sinusa bakterija 22%/ Ništa
•Lijeva strana bakterija i virus 46% / 6%
•Limfni cvorovi lijeva strana 100% virus i bakterija / 56%
•Lijevi krajnik 100% virus / 43% virus
•Stitna 100%bakterija / 55% bakterija
•Nadbubrezna zlijezda desna strana bakterija 77% / Nista
•lijeva strana 100% / 22%
•paratiralna zlijezda (nalazi se iza stitne)100% bakterija /18%
•Grlo(disajni dio) 100% bakterija / 18%
•Bronhi 100%virus /6%
•lijeva strana bronhija 100 %virus/ 12%
•Desno plucno krilo virus 44% / Ništa
•lijevo plucno krilo 77%virus/ Nista
•Grudna zlijezda virus 44% / Nista
•Lijeva dojka virus 77% / Nista
•Srce 77 %bakterije / Nista
•Arterije bakterija 100% / 50 %
•Jednjak bakterija 100% / 18%
•Gusteraca virus 55 % / 6%
•Desna strana tankog crijeva virus i paraziti 100%/ virus nista,paraziti 50 %
•Desna strana debelog crijeva protezoi(mikroorganizmi) i bakterija 80 %/ bakterija 20%
•lijeva strana debelog crijeva paraziti ,bakterija i protezoi 100% gljivica80% / paraziti 50 % , gljivica i bakterija 25 %
•Bubreg desni parazit i bakterija 100% / 6% bakterija
•Materica paraziti i bakterija 100% / 12%virus 60%bakterija
•Mokracna besika desna strana 22%virus/ nista
• Materica desna strana bakterija i parazit 100% ,virus 44% / bakterija 62% ,virus ništa .
•Materica lijeva strana 66% /6%
•Lijevi jajnik bakterija 33% / nista
•zglob desne ruke opterecenje 100% /56%
•lijeva ruka bakterija 77%/ nista
•mozdana kora virus 77% /nista
•hipofiza virus 44% / nista
•Metabolisam 20% / poboljšao na 70%
Prvi mjesec sam koristila red soul i pure s tim da sam red pila po 3 dnevno prvih 10 dana, drugi mjesec sam ukljucila core i pure, zbog problema sa zuci morala sam prekinut core jer ciscenje nije moglo ici na stolicu, nego je pocelo izlazit na tijelo i dobila sam osip i otok na licu u mjeri da mi se faca izoblicila.
U toku drugog mjeseca sam pila jedno 5 dana i Bend zajedno s Core i Pure,nakon izbijanja osipa nastavila sam soul i pure treći mjesec.
Posto imam jos stvari za rjesiti vecina se rjesila sad nastavljam sa pure soul i form i jos nekih preparata koji ce mi pokrenuti zuc da bi rjesila svoj kozni problem i probavni problem.
Nadam se da ovi rezultati ce biti ogledalo ljudima sta ovi suplementi rade nasim ćelijama iznutra ali nista ne može preko noci.
Ja sam za 3 mjeseca mnoge stvari rjesila znaci imam jos 3 mjeseca da se rjesim svega u potpunosti.
Upornost i trud ,odvojite svaku marku u svoje zdravlje, uradite ono sto je do vas,tu su i suplementi ,ne očekujte cuda za mjesec dana , budite strpljivi i rezultati ce doci.
A.B.
Iskustvo  3
Moje iskustvo štitna žlijezda
Na nagovor, mojih prijatelja sa našeg sajta bez glutenska ishrana, gdje smo razmjenjivali recepte i razna iskustva, a znajući da sam se posvetila zdravoj ishrani i da radim na tome da poboljšam svoj život, jer nisam jedina žena kojoj su dijagnosticirali
Hašimoto Thyreoditis sa doživotnom terapijom.
Nisam se mogla s tim pomiriti, pa sam upitala doktora koji je uzrok te moje bolesti Štitne žlijezde..
Ona se nasmijala i rekla mi da ona nema vremena za mene, jer ona ima puno ovakvih kao što sam ja, pa čak i gorih. Onda sam je upitala ima li kakva alternativa za liječenje ove dijagnoze, ona onako ljutito
što puno pitam kaže mi, rekla sam ti dok si živa piti ćeš ove tablete i prozvala sljedećeg pacijenta. Ja sam joj samo rekla, da se ja nisam rodila bolesna i da ću raditi na tome da saznam uzrok moje bolesti. Nalaz hormona je bio haotičan pa mi je rekla kontrola za tri mjeseca uz terapiju svako jutro po jedan Letrox, a vikendom još po pola dodati.
Da ne pišem sve opširno, tako ja krenem u istraživanje uzroka moje bolesti. Prvo sam počela sebe da volim, izmjena ishrane jer sam našla da Gluten jako smeta, fizička aktivnost, razni zdravi napici sa sjemenkama, razna peciva sa sjemekama, bezglutenska ishrana. Tako da su se moje kontrole sa tri mjeseca, produžavale na šest mjeseci, pa na godinu i na kraju za dvije godine. Ja sam za to vrjeme vidno napredovala. Primjenila sam recept DR. Wilijama koji radi na uzroku oboljenja štitne žlijezde i garantuje da za 90 dana se skida pacijent sa medikamenata, smanjila sam korištenje letroxa na od četvrtine pola, uključila još dodatak zdravoj ishrani RAIN SOUL ujutru, a RAIN CORE naveče i evo treći mjesec kako to primjenjujem došlo je vrjeme i moje kontrole.
Sami ćete vidjeti nalaz mojih hormona, gdje mi je rečeno
da je perfektan. Želja mi je i radiću na tome da još više poboljšam način svoga života, jer kad ste zdravi i sebi ste dobri
Malo neobicno iskustvo ali sa
dobrim rezultatima.
Опис фотографије није доступан.
Iskustvo 4
Cao eto i ja da napisem moje iskustvo,i iskustvo mog supruga.
Ja imam smanjenu funkciju Stitnjace vec 6god,uz to je dosao pre 6meseci Diabetes Typ 2 i masna Jetra.
1Mesec sam koristila Soul i Core,
nakon toga sam uradila Analize krvi ,masne Jetre nije vise bilo,sto je i Ultrazvuk pokazao.
Znaci prva pobeda.
Diabetes Typ 2 sa Hb1C 8,5,na 7,1.
Stitna zlezda je ostala stabilna.
Uz terapiju Metaformin 500mg1-0-1
Januvia 100mg 1-0-0
Thyhranojod 50 Mikrograma.
Promenila sam ishranu 10/14 ,sto znaci u vremenu od 10 casova ponesem dva obroka i jednu Uzinu.
Popijem do 3 litara vode.
Secer,mleko kravlje,dimljene kobasice i sva ta cuda izbacila.
Soul Red- Bend- Pure je bila sledeca kombinacija za mene.
Holesterin opada ,Jetra,Cista,Probava regularna vise energije i pozitivni pogledi na svet.
Bend me uspava posle pola sata.
Moram reci da radim kao med.sestra
samo nocne od 10 sati smena.
Znaci falilo je organizmu Suplemenata sa ovim Sam samo poboljsala svoje zdravsteno stanje.
I ne zalim za novcem jer moje zdravlje je meni neprocenjivo.
Kod Supruga je bila Bronhijalna Asthma,zbog Alergije.
Uzimao je mesec dana Soul i Core
Netreba mu vise Pumpica Bordual.
Smrsao je 8kg.
P.S ja sam smrsala 13kg.
Nadam se da sam ovim postom pomogla mnogim skepticima ali i Distributorima.
L.H.

Korona

Iskustvo 1

Ukratko ću s vama podijeliti djelotvornost proizvoda, dokaz da je isti i više od duše!
Glavni razlog mog ulaska u Rain tim je što smo indirektno sve prolazili sa Covidom zajedno sa nama bliskim ljudima.
Dijelim još jedno u nizu pozitivnih iskustava sa Covid 19 ?
Nakon saznanja da je pozitivan na korona virus, urađen je RTG pluća, koji je pokazao jaku upalu na obje strane.
Slijedi hospitalizacija, kisik, borba… Borba za život.
Po preporuci doktora da se uključi Rain – Soul, traziš zadnji slamku za koju se hvataš.
Nakon 15 dana korištenja Soula, samo jednu vrećicu dnevno uslijedili su više nego dobri parametri na nalazima. Svi upalni procesi su u velikoj regresiji.
Hvala doktoru i proizvodima (moći sjemenki)!

 

 

Iskustvo 2

Želim da podijelim svoje iskustvo nakon mj dana koristenja Rain Soula.
U martu ove godine zarazila sam se korona virusom. ?‍
Imala sam teske simptome i zalim sto vec tad nisam znala za Rain.
3mj nakon oporavka, uzasno mi je pocela opadati kosa, toliko, da sam potrazila lijecnicko misljenje. Zakljucili su da je to posljedica virusa. Bila sam strpljiva, jer su rekli, da ne brinem i da nije nista strasno.
Medjutim meni je kosa toliko opadala, da sam svela pranje kose na 1x sedmicno i plakala nakon svakog pranja kada bi vidjela prameove odpadnute kose.
Probala sve moguce sampone, maske, serume..
Napokon sam pronasla Rain proizvode. Nakon 20 dana muz me pitao, gdje su moje dlake jer ih nema vise po stanu ?
Takodje sam primjetila da imam vise energije, snage i volje za svakodnevnim obavezama.
Jedan od posljedica covida 19 virusa jeste i kronicni umor. Mene je poceo sustizati ali Soul je to rijesio.Zbog toga sam i sama postala distributor, da sirim dalje svoje iskustvo i Rain proizvode omogucim svojim poznanicima, prijateljima i svima kojima je potrebno.

 

Iskustvo 3

Moja kćerka ima virus corone COVID-19 od njeg boluje ,već nedelju dana. Počelo je od kašlja, glavobolje, a zatim pritiska na grudi i velikog umora. Dnevno uzima nekoliko vrećica Soula. U kratkom vremenenskom periodu se brzo oporavila, više nema temperaturu. Kašalj je mnogo bolji, umor je jos uvijek prisutan, ali svakim danom je sve bolje. Ne znam je li to zbog Soula, ali sam sigurna da je Soul doprinijelo brzini njenog oporavka.

 

Iskustvo 4

Moje iskustvo sa COVID-19 Sjemenkice su dio istog.Jedne prilike sam pisala o tome šta me dovelo u Rain, i da sam ja onaj tip osobe koji kada bi snimio stopalo nešto bi bilo na njemu. Baš takav tip. Tako da nisam ni sumnjala u to da će me COVID-19 zaobići, naprosto to onda ne bih bila ja. Nego sam ga spremno čekala. Svi koji me poznaju, znaju da sam se čuvala maximalno. Ja sam se počela pridržavati mjera još kada se virus pojavio u Wuhanu. Šaltere, šteke, rukohvate itd, nisam dotakla od februara. Nakon svakog izlaska vani, prilikom povratka kući bih se okupala i odjeću pravac u veš mašinu. Namirnice koje kupim obavezno operem/prebrišem, masku nisam skidala, nisam se rukovala ni s kim, stalno brisala i dezinfikovala, ali sam se ipak zarazila. Kako, gdje, nemam pojma ni otprilike. Hvala Bogu ja sam imala blagi oblik. Prvi dan sam imala strašne bolove u nogama, i kada sam izmjerila temperaturu bila je 37,8. Odmah sam znala da je korona jer ja stvarno nisam sklona povišenoj temperaturi iznad 37,2. Sutradan sam otišla na testiranje i naravno, stigao je pozitivan nalaz. Olakšavajuća okolnost mi je bila moje opsesivno nošenje maske i dezinfikovanje svega što dotaknem, pa sam bila mirna s te strane znajući da vjerovatno nikoga nisam zarazila. Temperaturu sam imala i naredna 2-3 dana ali ne preko 37,2 i uključen mi je antibiotik. Uz njega sam pila D vitamin, C vitamin, Cink, Selen, Orthomol, i još neke vitamine. Pila sam Rain proizvode, zadesilo se da sam imala svega kući. Stvarno sam vjerovala da su mi Rain sjemenkice ojačale imunitet budući da ih pijem već 2-3 mjeseca, i da će mi ublažiti simptome. I kada je tek počela korona sjećam se kako sam dumala, da ću ako se ne daj Bože zarazim, između ostalog uzeti i nešto od Rain-a. Inače mnogo vjerujem u ćurokotovo ulje, tako da vjerujem i u svaki proizvod koji sadrži isto. Nešto što, između ostalog, sadrži i hladno cijeđene sjemenke ćurokota ne može da nije dobro. Pila sam Soul, Soul Red i Core. Soul Red se inače preporučuje COVID pozitivnima zbog jakog protuupalnog djelovanja pa eto kontam sad ću vidjeti njegovo djelovanje lično na sebi. Soul sam pila jer je Soul kao hrana, a malo sam slabije jela nego inače, a i zbog bronhitičnih promjena koje su bile na rtg snimku. Core sam pila jer vrši detoksikaciju organizma koja mi je bila potrebna zbog postojanja virusa. Nakon ispijenih antibiotika sam uradila rtg pluća, koji je pokazao vrlo diskretan upalni proces s obje strane i bronhitične promjene. Onda sam pojačala Rain proizvode, jer znam da Soul dobro djeluje na bronhitis, a Soul Red je dobar kod COVID-a zbog jakog protuupalnog djelovanja pa da vidimo. Uz to sam pila kozije mlijeko, hren i med, i sve već navedene vitamine. Nakon 7 dana sam ponovila rtg i nalaz glasi da je rtg pluća uredan. Hvala Bogu nalazi krvi su mi dobri kao da nisam imala ni prehladu, a ne COVID. Čulo mirisa i okusa sam izgubila 5-6 dan od simptoma, ponekad dođe jedno, ponekad oboje, ali vrlo slabog inteziteta, pretežno nemam nijedno. To je otprilike to od simptoma i kako je to kod mene prošlo. Čuvajte se ljudi dragi, ja sam se toliko čuvala, zaista jesam, ali eto. Vi radite ono što je do vas, jačajte imunitet, čuvajte sebe i druge. Da svi zaraženi ozdrave a zdravi ostanu zdravo.

 

 

Iskustvo 5

Nazalost, jedan blizak clan porodice je bio pozitivan na Covid-19. Uz svakodnevno unosenje vitamina (sto u vocu, sto u tabletama), osoba je bila jako malksala, nije mogla samostalno do toaleta da ode. Jako jako tesko je disala, da sam u jednom momentu pomislila da ce morati kisik da koristi ili ne daj Boze na respiratoru da zavrsi… U svemu tome, stupila sam u kontakt s A. koja je meni licno u tom momentu bila podrska i psihicki me gurala naprijed, da ne mislim na lose ishode (iako se ne poznajemo, u razlicitim gradovima smo), poslala mi je paket i detaljno za svaki dan napisala kako da se koristi. Pored toga, svaki dan se javljala da pita kako je ta osoba. Koristio se Soul Red i Core. Nakon vec nekoliko kesica, osjetilo se vidno poboljsanje, osoba je pocela da unosi vise tecnosti i „vratio“ se zivot u lice, tijelo. Po zavrsetku propisanog redoslijeda, osoba je pocela samostalno da obavlja svoje poslove.

 

Iskustvo 6

Imali koronu svi u porodici.Muž i ja pili po 4 kesice dnevno. Za sina sam se prepala jer ima dijabetes. Dobio temperaturu dam mu dva soul reda u razmaku od dva sata i sve ga presjeklo. Temperatura se nije nijednom više pojavila. Recite ljudima koje znate a bore se sa ovom pošasti neka ne žale kutiju kupiti i da kutiju popiju u roku 7 do 10 dana da odmah u početku presijeku a ne da razvlace na mjesec. Neće pretjerati i da piju više od toga. I ostale vitamine uključiti i tecnosti dosta. Najviše čajeva.

Spasavajte živote ljudima. Kad proguraju ovo u prvih nekoliko dana, kasnije je sve lakše. Kad popiju 2, 3 kesice, osjetit će razliku i neće žaliti novac za ovo..

 

Iskustvo 7

Ne znam sta da kazem.Otrcala sam jezik pricajuci svijetu da smo 2 puta bili pozitivni.Oba puta isti simptomi prva dva dana.Medutim odma smo poceli sa 3 soul reda i 2 core.Caj od.dumbira posti od limunade imamo zgaravicu.Nakon 2 dana simptomi su se povukli i osim umora nista vise nisam osjecala.Nastavila kasnije sa 2 reda koja pijem i dan danas.Jednostavno me strah da prestanem kad sam vidjela toliki svijet bolestan i kad sam vidjela kako mi je zaista pomoglo i oporavilo pluca.

 

 

Bronhitis

Savjet vise iz ličnog iskustva za sve mame kada je u pitanju opstruktivni bronhitis i temperatura s kojima se  uspjesno borim.

Tek kad sam uključila Pure uz Soul i Core dijete je počelo izbacivati šlajm, dio na stolicu, dio je povratio i od tad je krenulo naprijed. Ljudi koji imaju opstrukcije često koriste antibiotike i kortikosteroide koji oštete sluznicu crijeva i probavne organe, mislim da je zbog toga na kraju pomogao Pure. Fenomenalan je za bronhitis, alergiju i astme. Imunitet je u crijevima.

Pure im skine temperaturu. Viroza traje 24 sata. Idu Pure i Soul na 6 sati. Oboje djece mi isto reaguju. Eto.

Hvala puno na iskustvu i savjetu.

 

Iskustvo 1

Želim da podijelim svoja iskustva sa Soul-om I Core-em.

Imam djecu od 2 i 7 godina. Kćerka je krenula u predškolsku kad se sin rodio i pokupila je sve moguće viruse iz grupe. Bila je na antibioticima i kortikosteroidima 10 puta u godini dana, upale grla, uporni kašalj i viroze. Na kraju je završila na pumpici kortikosteroida i imala je zakazanu operaciju trećeg krajnika.

Sin je bio tek 2 mjeseca star kada je pokupio sve navedeno od kćerke, te je hospitalizovan sa 6 mj. od kad su krenule ozbiljne bronhoopstrukcije i još dvije hospitalizacije.

U avgustu ove godine sam im oboma počela davati Soul I Core. Intezivno sam davala 1,5 mj.

Soul ujutro, Core uveče. Ni jedna opstrukcija, ni kašalj i ništa šta bi zahtijevalo odlazak ljekaru se više nije desilo.

Jako sam zadovoljna proizvodima. Sada ih više ne dajem redovno, već povremeno, nekad jedno, nekad drugo. Ponekad djeca sama zatraže da im dam.

Preporučila bi proizvode svima za djecu kod oslabljenog imuniteta, kao najbolji suplement na tržištu.

I sama sama imala cistu od 5 cm na  jajniku, koju je trebalo  hirurškim  putem odstraniti kao i fibrocistične promjene na obe dojke koje sam pratila. Mjesec dana sam uzimala Soul I Core i na kontroli kod doktora više nije bilo ni jedne ciste, ni na jajniku, ni na dojkama.

Iskustvo 2

Moja najmlađa ć́erka Melinda, imala je samo 4 meseca kada smo prvi put došli kod lekara sa bronhitisom. Kad je imala 6 meseci dobila je napad da je morala je da leži u bolnici nedelju dana. Kad je imala 8 meseci, zbog jakog gušenja, opet u bolnicu na nedelju dana.

U dobi od 1 godine, ponovo sam bila u bolnici sa njom kada su otkrili da ne govorimo o bronhitisu, već o astmi.

Svako njeno gušenje je bilo grublje i trajalo je duže. Pored stalnog lečenja preporučenom terapijom, njeno stanje se nije poboljšalo. Čak se i pogoršalo.

Krajem marta 2018. odlučila sam se za Rain Soul. Pila je Soul dnevno po jednu kesicu. Početkom aprila ponovo je otišla u bolnicu, ali tada nije morala da leži zbog gušenja. Jačina napada je polako počela da se smanjuje.

U avgustu smo joj prepolovili dozu inhalacije, a da joj nije bilo lošije, čak je i gušenje prestajalo za 2-3 dana. Od septembra 2018. godine prestali smo da koristimo sve lekove koje je propisao lekar i samo je pila Soul.

Nama je bilo važno da ima imunitet!

U oktobru je dobila temperaturu, kad je imala 3 i po godine, prvi put. Doktor je pronašao upalu grla. Ova bolest je prošla kao i kod svakog drugog deteta, samo malo brže i bez gušenja. Trenutno se retko susrećemo s astmatičnim gušenjem, a ako se slučajno pojavi, ono nestaje za 1-2 dana.

Naši rezultati: za pola godine, koristeći 1 Soul dnevno, uspeli smo da se oslobodimo kortikosteroida, a u narednih pola godine se primećuje još brži oporavak, sa retkim pojavama gušenja.

Marta, Senta

 

Iskustvo 3

Za pocetak podijelit cu sa Vama iskustvo moga devetogodisnjeg sina, koji je bolovao od astme i alergije na kucnu prasinu.

Moj sin je sa napunjenih 6 mjeseci zivota dobio tezak oblik obstruktivnog bronhitis koji se zatim godisnje javljao 5-6 puta sa cestim upalama pluca. Nakon par godina ljekari su mu dijagnosticirali Asthmu bronhiale kao i alergiju na kucnu prasinu (Hausstaubmilbe).

Zbog svih tih problema morao je da koristi kortison sprej koji nije bio dovoljan pa je kao dodatak dobio i tablete (isto kortison) kako bi mu se disanje olaksalo.

Pedijatar mi je preporucio da iz stana izbacim sve tepihe i sve ostale predmete koji su sakupljali prasinu koja je podsticala alergiju. Na zalost sve sto sam radila nije puno pomoglo.

Pored svih medicinskih preparata koje je moj sin koristio paralelno sam trazila pomoc i u prirodi, kako bih mom sinu olaksala i poboljsala kvalitet zivota.

Boravak u banji takodje nije puno pomogao…. i onda smo „otkrili“ Soul . to je promijenilo njegov i moj/nas zivot.

Kada je moj sin poceo ponovo da tesko dise, izostavila sam sve njegove tablete i dala mu 2 kesice Soula, sledeci dan sam isto ponovila. Treci dan se probudio kao da nikada nije imao probleme sa disanjem. Pluca su mu bila cista, i mogao je sasvim normalno da dise.

Soul koristi vec 11 mjeseci i za svo ovo vrijeme nisu mu trebale tablete ili sprej, cak mu i kucna prasina ne izaziva vise napade alergije. Poslednja kontrola kod doktora specijaliste za plucne bolesti je prosla u najboljem redu, doktor je potvrdio da pluca moga sina potpuno funkcionisu, zbog svega ovoga zelim Soul da dalje preporucim kako bi moje iskustvo pomoglo i drugoj djeci i njihovim familijama.

 

Iskustvo 4

Ne mogu a da ne podijelim sa vama iskustvo prilikom koristenja Soula.

Moja kćerka je od svoje šeste godine pa do otprilike dva mjeseca (sad joj je 14 g.),stalno bila bolesna.Od alergija na sve osim na hranu i pice ,bronhitis ,astma ,gusenja ,spavala je u sjedecem polozaju,pa na kraju i anemija.

Sve moguce smo trazili i kupovali da bi joj olaksali i da joj se zdravlje popravi.Medjutim nije bilo uspjeha .Organizam je samo slabio ,i heliobakterija je bila prisutna ,vise vremena je provodila kod kuce nego u skoli .

Dobila sam ponudu od sad vec moje mentorice za proizvod Soul ,bila sam skepticna ,ali hajde da i to probamo .

Ja ljudi ne mogu da vam opisem koje iznenadjenje sam u sebi i radost osjetila hvala Bogu .Moja kcerka se nakon par kesica Soula vec pocela bolje osjecati ,a sad vise nema potreba za bilo cim drugim .Soul je vec kod nas prisutan uvjek u kuci.Jer ja kao majka sam prezadovoljna hvala Bogu dragom .

Apetit se popravio ,nema alergija ,redovno ide u skolu i sve je onako kako i treba bit.Hvala.

 

Iskustvo 5

Drage kolege i dragi kupci, evo jedno divno iskustvo moje mušterije. Jedan dječak ima alergijski bronhitis, svaki mjesec epizode gušenja. Svaka i najmanja prehlada uzrokuje spuštanje upale na pluća, tako da u toku godine ima i po 5 upala pluća. Drugi sin ima astmu..

Ovo je svjedočenje njihove majke. Sa Soulom smo krenuli u novembru. Cijeli period zime, zagađenosti i smoga prošao je BEZ INHALACIJA, i BEZ napada gušenja! Imunitet im je ojačao tako da su ih čak i školske viroze na koje su oni jako osjetljivi zaobilazile, ili prolazile samo sa malim šmrcanjem i kihanjem. Piju od novembra Soul, jednu kesicu dnevno.

Bolje imati kutiju Soula u kuci nego svaki dan hljeb. Definitivno sam tog misljenja i hvala Bogu kad smo porodicno spoznali blagodati koje uzivamo koristeci ove „sokice“ (slamku u vrecicu i djeci pravi zdravi sokic)

Drago mi je  zbog  djece kojima je ovo dalo ljepse dane njihovog djetinjstva. Ja sam zaista, zaista presretna.

 

 

 

 

 

 

 

Astma i alergija na kućnu prašinu

Podijelit cu sa Vama iskustvo moga devetogodisnjeg sina, koji je bolovao od astme i alergije na kucnu prasinu. Moj sin je sa napunjenih 6 mjeseci zivota dobio tezak oblik obstruktivnog bronhitis koji se zatim godisnje javljao 5-6 puta sa cestim upalama pluca. Nakon par godina ljekari su mu dijagnosticirali Asthmu bronhiale kao i alergiju na kucnu prasinu (Hausstaubmilbe). Zbog svih tih problema morao je da koristi kortison sprej koji nije bio dovoljan pa je kao dodatak dobio i tablete (isto kortison) kako bi mu se disanje olaksalo.

Pedijatar mi je preporucio da iz stana izbacim sve tepihe i sve ostale predmete koji su sakupljali prasinu koja je podsticala alergiju. Na zalost sve sto sam radila nije puno pomoglo. Pored svih medicinskih preparata koje je moj sin koristio paralelno sam trazila pomoc i u prirodi, kako bih mom sinu olaksala i poboljsala kvalitet zivota. Boravak u banji takodje nije puno pomogao….

I onda smo „otkrili“ Soul,  to je promijenilo njegov i moj/nas zivot. Kada je moj sin poceo ponovo da tesko dise, izostavila sam sve njegove tablete i dala mu 2 kesice Soula, sledeci dan sam isto ponovila. Treci dan se probudio kao da nikada nije imao probleme sa disanjem. Pluca su mu bila cista, i mogao je sasvim normalno da dise. Soul koristi vec 11 mjeseci i za svo ovo vrijeme nisu mu trebale tablete ili sprej, cak mu i kucna prasina ne izaziva vise napade alergije.

Poslednja kontrola kod doktora specijaliste za plucne bolesti je prosla u najboljem redu, doktor je potvrdio da pluca moga sina potpuno funkcionisu, zbog svega ovoga zelim Soul da dalje preporucim kako bi moje iskustvo pomoglo i drugoj djeci i njihovim familijama.

Mirela N.

Alergija i imunitet

Od osnovne škole patim od alergije, nema leka koji nisam isprobala da bi se spasla muka, ali beznadežno. Od pre 5 meseci redovno pijem SOUL i mnogo mi je lakše. Imala sam problema i sa spavanjem pošto sam veoma osetljiva osoba, veoma brzo i lako se iznerviram i naravno to je uticalo i na moje spavanje. Kratko spavanje stvaralo je konstantni umor i iscrpljenost. Od kada koristim SOUL i to se promenulo, redovno spavam celu noć, odmornija sam i energičnija i nisam više toliko osetljiva, tj. živčana.

Puno puta sam imala problema sa tvrdom stolicom. Pošto sam pila jako male količine vode, sada se i to izmenilo na pozitivno, redovno imam stolicu i organizam mi traži više vode, pa sada popijem i po 2 l vode na dan.

Osećam da je ceo moj oganizam otporniji, jači; na primer cele zime se nisam prehladila i nisam imala grip mada su ostali članovi porodice baš patili od prehlade. A najvažnije od svega je to da nikakave lekove ne koristim od kad pijem SOUL!

I. Šereš, Temerin

 

Iskustvo 2

Od 2000-e godine patim od alergije izazvane ambrozijom. Svake godine u periodu cvetanja ambrozije meni bi se pojavili već dobro poznati simptomi, te bi mi curio nos, kijala bih, grlo me je svrbelo, oči su mi suzile i svrbile, nastalo bi čak i gušenje.. Za gušenje sam dobila pumpicu i doktor mi je rekao da ću za nekoliko godina biti asmatičar.

Kada sam počela da koristim SOUL baš se završila sezona cvetanja ambrozije, tako sam morala da čekam skoro godinu dana da saznam da li mi deluje, ali nisam odustala od uzimanja.

Prva moja zapažanja nakon korišćenja SOUL-a su bila sledeće: uveče sam mogla uvek biti duže budna i dan danas mi je potrebno manje sna a ipak se osećam naspavana. Moji blizanci, kćerkica i sin piju po pola kesice na dan i zahvaljujući SOUL-u izbegli smo vađenje krajnika kod sina. Krajnici su mu još uvek veliki ali upale nema i to zahvaljujuć i crnom kimu jer on veoma smanjuje upale. Prošle godine kada je stigla sezona cvetanja ambrozije, ja sam tek-tek osetila neke simptome. Tada sam povećala dnevnu dozu i svi moji simptomi su potpuno nestali.

Veoma sam zahvalna svom prijatelju što me je upoznao sa SOUL proizvodom. Smatram da je isto tako i moja dužnost da upoznam što više ljudi sa ovim fenomenalanim proizvodom, jer smatram da svako zaslužuje zdravlje i blagostanje!

E. Farago,Temerin 

 

Iskustvo 3

 Kada mi je drugarica preporučila SOUL nisam ni znala kakvu će to blagodet doneti mojoj porodicii meni. Moj mlađi sin još od malena ima problema sa raznim alergijama. Poslednje što mu se dešavalo je da ga jako svrbe i da mu otiču dlanovi i stopala. Da bi smanjio tegobe morao je svaki dan da pije lek–presing. A onda je počeo da pije po jednu kesic u SOUL-a dnevno i ubrzo je zaboravio i na tegobe i na lekove.

Moja snaha je poslednje tri godine povremeno imala jak bol u predelu stomaka. Nijedan od lekara, koje je posetila, nije postavio dijagnozu, niti je pokušao lečenje. Kada je počela da koristi dve kesice SOUL-a dnevno, bolovi su nestali. Istovremeno su joj prestale i česte stolice i naduvenost stomaka, koji su bili posledica kandide, a i ekcem je počeo da se povlači. Uz to, bila je opuštenija i manje nervozna i presrećna.

Pre godinu dana ja sam povredila petu. Mogla sam da hodam vrlo kratko, i to otežano, i morala sam da se često odmaram. Šest meseci sam radila vežbe i koristila razne terapije, ali je oporavak tekao vrlo sporo. A onda sam počela da pijem SOUL. Deset dana kasnije mogla sam normalno da hodam, ali ne suviše dugo, da bi vremenom i to ograničenje skoro prestalo. Sem toga, nokti su mi postali čvrsti, kosa manje opada, noge mi ne otiču ni posle dužeg sedenja, niti kada je jako toplo, ne bole me kolena (osteoartritis), manje se umaram, a i herpes je, na moju sreću, prestao da se pojavljuje. I sve to, sa jednom kesic om SOUL-a dnevno.

M. Avramov, Novi Sad 

 

Iskustvo 4

 Zadnjih 20 godina sam imao alergiju na polen drveća koji se javljao odmah početkom proleća. U zadnjih par godina sam već morao koristiti i inhalator da bih mogao spavati 2-3 sata noću. Samo nakon 2-3 meseca kako sam počeo da pijem SOUL, uopšte nemam alergiju i ponovo osećam divne mirise proleća a i odlično spavam!

Unazad par godina sam imao problema sa leđima, uglavnom u proleće i jesen javio bi se intenzivni bol, da sam morao nekad primati i inekcije. Korišćenjem SOUL-a, i te tegobe su nestale!!

R. Lepar,Temerin

 

Iskustvo 5

 Moja ćerka Gala 1987 . ima odlično iskustvo sa Soulom vezano za problem alergije.Naime svake godine po dolasku na more, ona se ospe po celoj koži dobije koprivnjaču i to traje nekoliko dana dok ne reguliše tegobe nekim antihistaminikom.Uzimala je c vitamin, multivitamine, ali nekako to ne voli i nije bila zadovoljna.Međutim Rainov Soul je sa zadovoljstvom pila po kesicu svakoga jutra.Ovoga leta, popila je 27 kesica ,otišla na more i javila se prezadovoljna da prvi put nije dobila alergiju !!! Nikakvu prehladu,temperaturu, potpuno zdrava i raspoložena. Svakako da je Rain time stekao naše poverenje i evo Gala ga redovno pije svakoga dana.

Dragana O. Beograd

 

Iskustvo 6

 Godinama imam problema sa sezonskim alergijama i probavnih problema u vidu mučnine, žgaravice i nadimanja. Doktor mi je rekao da zbog probavimh problema i alergije su jače. Uzimala sam razne lijekove za obje vrste. Na preporuku prijateljice  sam probala Rain proizvode. Pure ujutro i Soul naveče, uzimam oko mjesec dana i puno bolje se osjećam, pogotovo što se tiče probavnih problema, skoro da su skroz nestali. Definitivno preporučujem Rain proizvode za ovu vrstu problema.
Boba B.

 

Iskustvo 7

E ja moram podjeliti sa vama , kupovala sam tonu preparata za imunitet , stalno sam bila iscrpljena , umorna, razdrazljiva , ma nikakva . Probala tonu nekih vitamina al nista. Prije mjesec slucajno vidim preparat Soul , pijem ga mjesec dana , toliko se hvaa Bogu bolje osjecam , mogu izdrzati citav dan na poslu i kuci nastavim jos vecim tempom bez problema i vise ne zurim ko kokica u krevet u 10 sati. Lice mi se iscistilo.

Probava se popravila , a godinama se mucim sa heliko bakterijom. Dijabeticar sam tip 1 ina to je uticao pozitivno.A da vam ne pricam sta sam.sve izbacila iz sebe pih. Toliko sam zadovoljna da sam.jednostavno morala podjeliti zao mi da ljudi ne znaju za ovo … I da cerki je ocistio kandidu na.jeziku za tri dana , i regulisao stolicu , koja je bila.neredovna zbog kandide u crijevima ….

Arijana K.

 

Iskustvo 8

„Imam kijavicu od detinjstva, čemu su se još pridružili i astma i alergija na hranu, kada sam odrastao.
Pošto sam inače pristalica što prirodnijeg načina života, isprobao sam više vrsta dodataka ishrane i čišćenje creva. Na žalost, curenje nosa od alergije nije prestalo. Morao sam uzimati lek protiv alergije, kapi za nos na bazi steroida i od toga mi je nos uvek krvario.
Počeo sam da pijem SOUL pre nekoliko meseci. U početku sam pio dnevno dve kesice, sada samo jednu, lepo polako na prazan želudac, pošto se bolje apsorbuju hranljive materije već u usnoj duplji. Posle čega obavezno moram piti vode, jer me inače zaboli glava.
I da, ovo mi je prvo proleće i leto, bez alergije i lekova. Hvala.

 

Iskustvo 9

Već duže vrijeme prijatelji me pitaju zašto nešto ne napišem o aktuelnom problemu (COVID -19), obzirom da sam infektolog i dio tima koji je prvi na udaru.
Pitaju me plašim li se, je li panika opravdana, zasto sam „hladan“, još puno toga.
Naravno da postoji opravdan razlog za oprez, nikako za paniku, a straha nemam!!!
Naucio sam da radim sa zaraznim bolestima i vrlo kontagiozinim kao na pr. gripa H1N1 2009 g. koja je iz mog ugla bila puno opasnija i smrtonosnija nego ova (to je moje mišljenje), zatim  epidemija morbila, zauški i mnogo toga sto sam prosao sa svoim kolegama.
Naravno tada sam bio mlađi, manje kliničkog  iskustva, ali i zdraviji.
Jedan od razloga što se sada ne plašim (toliko) jeste i taj što sam unazad 6 mjeseci, na programu dijete sa RAIN suplementima koji su fantasticni antioksidanti, jačaju imunski sistem i mnogo toga…. Ja, moja porodica i moji prijatelji na programu smo ove dijete i svi su osjetli pozitivne promjene u svom tjelu i duhu.

Men sana in corpre sano! U zdravom tjelu zdrav duh, kažu stari latini 🙂

Dr.sci.med. Refet Gojak, infektolog.

 

Iskustvo 10

 Kada se rodis s 600g u 23sedmici trudnoce, otpisan si od starta. Onda pocnes rusiti barijere, pises novu medicinu, dokazes da ipak mozes. Prodjes najtezu operaciju ikada, experimentalnu, rane ti zarastu bez zasivanja, ostanu ta slaba pluca.
Moj sin po rodjenju skoro nije imao pluca, ostali organi su bili u nekoj fazi formiranja. Znate li sta to znaci za imuni sistem?
Uvijek sam trazila neke preparate koji bi mu ojacali taj imuni sistem, iako s obzirom na njegovu istoriju bolesti, on je u biti bio zdravo djete.
Za „sjemenke“ Rain sam cula prije par godina, iscitavala, trazila sve podatke. Ono sto me najvise odusevilo je da su preparati bili klinicki ispitani, 100% prirodni.
Danas nakon mjeseci koristenja, potvrdjujem njihovu djelotvornost. Prije svega jacanje imunog sistema, lakse izbacivanje slajma, bolja koncentracija, komunikacija. Ono sto je najbitnije, rado ih pije.
Preparate koristimo sada svi, zato cu ih uvijek reklamirati, bez obzira na predrasude pojedinaca koji ih nisu nikad vidjeli, a kamoli probali.
Ipak, upornost se isplati. Dokazao onaj rodjen s 600g.

 

Iskustvo 11

Od 2001. godine patim od alergija. Alergološko testiranje: pelud stabala, pelud stabala mediteranskog područja, krzno životinja, dlake… Test pokazuje i alergije na histamin, povrće tipa 2, voće tipa 3, soju, kikiriki. Pojavili bi se simptomi curenja nosa, kihanje, svrbež u grlu, suzile bi oči, gušenje. Kao terapiju pila sam lijekove i koristila pumpice. Bila je tu prisutna i astma i veliko oštećenje kože naročito po kapcima oko očiju i rukama. Bilo je to jako teško razdoblje koje je usporavalo moje aktivnosti. Uzimala sam uz lijekove i više vrsta dodataka prehrani, no kada sam počela koristiti Soul 3 paketića dnevno 3 mjeseca zaredom, problemi s alergijom su postupno nestajali. Nakon dvije godine korištenja ne uzimam više nikakve lijekove. Iako i dalje pazim na prehranu, koristim Soul i osjećam se fantastično. Hvala prijateljima koji su mi rekli za Rain.

Iskustvo 12

Moje iskreno sa soulom napitkom…Ja pijem soul svaki dan,ima više od godinu dana…Imala sam problema sa ambrozijom,koji verovatno mnogi imaju…Pre sam imala curenje iz nosa,nije to obično curenje…to je kapljalo,gde ne možeš da funkcionišeš normalno… Stavlja sam maramice u nozdrve da mogu da funkcionišem….Kijanje strašno, kašljanje, zapušen nos… bilo je ne podnošljivo,tad kad ambrozija cveta…Ove godine samo sa jednom kesicom soula ujutro,ja nisam imala nikakve probleme,jedino kad vetar duva..onda sam uzimao dve kesice soula… ujutro i uveče…i ja sam fenomenalno…To je moje iskustvo sa soulom…

 

 

Kancer

Volela bih da podelim iskustvo i učinkovitost Soula i Cora na moj organizam za vreme primanja hemoterapije.Soul sam počela da koristim od prve hemoerapije i mogu slobodno reći da je moja krvna slika bila odlična.Mučnine nisam imala,infekcije u urinu izazvane ešerihijom su nestale,a koža mi je kao u bebe ?Koristila sam čak 6 kesica Soula dnevno i posle promenila i ubacila i Core.Znači 4 Soula a ponekad i 2 Cora dnevno.Osećam se snažno,moj imunitet je ok i što je najvažnije cancera vise nema ?.I dalje pijem ove čarobne proizvode i preporućujem ih svima.

Mima J. Novi Sad

Iskustvo 2

 Pre četiri godine mi je dijagnostikovan cancer lymphom, koji je zhtevao hemioterapiju kao vid lečenja. Odmah nakon prve doze terapije, krvna slika je počela drastično da se menja, da se pogoršava, kao direktna posledica hemioterapije. Naročito je važno bilo da se krvna slika održi u relativno normalnim vrednostima, tj. bela krvna zrnca u granicama normalnog. To je bilo važno da bi se uopšte i primila terapija.

U par navrata su me vratili sa terapije, jer nije bila odgovarajuća krvna slika, tj. nisam ni primao terapiju.

Onda sam probao Soul kao podsticaj za popravljanje krvne slike i urodilo je plodom. Redovno sam koristio Soul, naročito u većim količinama dan-dva pred odlazak na terapiju i od tada nisam imao problema. Svakog puta je krvna slika bila na zadovoljavajućem minimumu i mogao sam da primam terapiju kako je bilo i predviđeno.
Milan T- Novi Sad

 

 

Iskustvo 3

 

Zaista svaki dan citam koliko ljudima pomaze ovaj nesvakidasnji napitak od sjemenki. Rak prostate izlijecen zahvaljujuci soulu i upornoscu oboljelog koji je uzimao po 3 kesice dnevno od septembra 2016 do decembra 2017. kada su nalazi pokazali da je rak pobjeden.

 

Iskustvo 4

 

Htela bih da podelim iskustvo sa koriscnjem Sola i Cora i da se najpre zahvalim Lazaru i Jasni koji su mi preporucili ove proizvode za mog brata.

Moj brat koji ima 54 god.naprasno se razboleo 14.05.2019 naime bukvalno sa posla je otisao u bolnicu jer je odjednom jako pozuteo. E tu pocinje borba u Pancevu u bolnici se zadrzao 5 dana gde su mu uradjeni nalazi,ultra zvuk,skener…tumor markeri su pokazali 120 ,bilirubin 600 amilaze u jetri 900 a skener da se radi o tumoru pankreasa.
Hitno prebacen u bolnicu gde mu stavljaju dren u jetru jer su ga bukvalno dva dana delili od smrti. U bolnici rade tri puta laparaskopiju jer uz to je imao i dva kamena u zucnom kanalu koje vade iz treceg puta laparaskopski. I dalje nalazi isti,skener ponovo pokazuje neko zadebljane i suzen kanal, magnetna ne pokazuje nista, pustaju ga kuci na pet dana jako iscrpljenog i uz to izgubio 10 kg.
E tad moj kolega Lazar mi donosi Sool gde odmah nosim bratu gde pocinje da ga pije tri puta na dan. Posle 5 popijenih kesica moj brat mene zove i kaze“sta si mi ovo dala ja sad imam snage mogu po dvoristu da setam,mogu saku da stisnem…“ ja neverujem sta cujem i odmah pozovem Jasnu i Lazara i pitam ne mogu da verujem i opet jedno veliko.HVALA IM u moje ime i mog brata.
On i dalje pije vec 4 meseca uz to po preporuci Jasne nabavlja mu Cor koji  uzima dva puta dnevno i jedan put Sool i dalje ceka jos jedan snimanje,i dalje nema dijagnozu al zato se fantasticno oseca. Uz to pre 15 dana je radio tumor markere gde je nalaz uredan-NEMA NISTA.  A jos da napomenem nukakvu bolnicku terapiju niti lekove nista nije dobio niti su mu davali u bolnici sem infuzije. Uz to zuta boja se povukla skroz. On kaze spasio me „amerikanac“tako on naziva Sool?
Zato toplo preporucujem proizvode iz licnog iskustva i moja deca koja zive u Kanadi su ga porucili i koriste,kao i dosta prijatelja. Hvala jos jednom mom kolegi i njegovoj divnoj supruzi.
Novi Sad 12.09.2019
Jagoda

Iskustvo 5

U junu 2018-te, nakon par godina zanemarivanja problema sa anemijom…. otisao sam na kolonoskopsiki pregled, a posle i na skener, gdje mi je ustanovljeno da imam karcinom debelog crijeva. Vrlo brzo sam operisan, i kao i svi,  tražio sam više mišljenja vezano za oporavak. Par konzilijuma i nekoliko najstručnijih doktora (što iz regiona, što sa nekih svjetskih klinika) mi je preporučilo da preventivno prođem i hemoterapiju (ja sam prosao protokolo Folfox – 6 ciklusa) koja je trajala nekih 6 mjeseci.
Na preporuku jednog doktora iz Srbije, počeo sam da koristim soul odmah nakon operacije. Koristimo sam ga intenzivno do početka hemoterapije, a i posle. To je bio neki oeriod od 2-3 nedelje, i tada sam uzimao 2-3 kesice soul-a dnevno. Pred početak svake  hemoterapije sam prestajo (24h ranije) i 24h posle primanja citostatika odmah sam počinjao da pijem 4 kesice prvih sedam dana, pa sam posle toga pio 2-3 kesice dnevno. Ja sam prva tri ciklusa imao pauze od po 14 dana izmedju terapija, u kojima sam morao da bildujem svoj imunitet i da se pripremim za narednu terapiju.
Naredna tri ciklusa, uzimao sam citostatike u vidu tableta i dok sam pio tablete nisam uzimao solu. Imao sam nekih sedam dana da se pripremim za naredni ciklus i tada sam se samo pridrzavao da napravim pauzu od 24h prije uzmanja Soul-a, odnosno da prestanem da ga pijem prije uzimanja citostatika. Šta se desilo u tom periodu?Krvna slika mi se konstantno popravljala, i pored terapija. Činejnica da sam popio, pored Soul-a,  tonu cijeđenih sokova od mrkve, cvekle i jabuke, ali to treba da nam bude sastavni dio životnih navika. Leukociti su mi bili konstantni, i nisu padali. Nisam imao nijednu upalu, niti prehladu. Čak i kada su oko mene svi bili bolesni. Probleni sa alergijom koji su do tada bili i više nego izraženi (pio sam po pet kutija flonidana u periodu kada je cvjetala lipa, a da vam ne pričam muke koje sam imo sa ambrozijom), su znatno splasnuli! Ne mogu reći da ne osjetim polene, ali to je zanemarljivo u odnosu na ono što sam prolazio ranije.
Moj subjektivni osjećaj je da sam upotrebom soul-a podigao imunitet i urzao metabolizam! A i da mi se energija brzo vraćala dok sam primao hemoterapiju! Opet napominjem da je veoma bitno da se ovo kombinuje sa promjenom nekih životnih navika kada imate situaciju koju sam ja imao. Bio sam sportista, ali sam napravio pauzu od nekih desetak godina. Malo sam se kretao, a jeo i pio sam sve živo!
Svi znamo da treba da se bavimo sportom, jedemo zdravo…. moj savjet je da jedete sve što je prirodno, odnosno čemu znate porijeklo . Nema veze da li je to povrće ili meseo. Da se krećete što više, spavte kvalitetno i pokušate da ubrzate svoj metabolizam. Nisam baš bio odgovoran prema sebi, ali sam morao nešto da promjenim. Soul je jednostavan za upotrebu, otporan na promjenu temperature… možete ga ponjeti uvijek sa sobom, i popiti i na treningu, ili na sastanku, ili dok ste u kafiću ili restoranu. A rezultate ćete sigurno osjetiti!

 Iskustvo 6

Želim s vama da podijelim iskustvo s Rain proizvodima zbog čega svima od srca preporučujem Rain.
Moj sin je obolio od raka, imao je četiri ciklusa kemoterapija. Poslije prvog ciklusa borili smo se zdravom ishranom da mu popravimo krvnu sliku ali bilo je baš teško i ne dovoljno. Dobili smo Soul i Core i nakon drugog ciklusa počeo je sa upotrebom. Zaista nalazi su rasli nevjerovatno i u klinici su bili baš iznenađeni.
Završio sa terapijama i nalaz CT je uredan, hvala Bogu. Nije imao jake popratne bolove i upale na koje su nas upozoravali i sve je dobro podnio. Soul, Core i Bend još uvijek koristi i zaista bih svima preporučila.
Iskustvo 7
„Pozdrav svima, evo da vam dam i nase iskustvo sa Rain proizvodima, prije 4 godine mom tati je dijagnosticiran tumor koji je pustio metastaze na jetri, bio jako agresivan i u toku par mjeseci je obuzeo skoro pa cijelu jetru. Odma je poceo sa ciklusima kemioterapije pa onda nakon nekoliko mjeseci i radioterapije. Hvala Bogu metastaze su se smanjile i on se operisao. Sve je bilo uredu oko godinu dana, ali poslije su se pojavile nove metastaze na plucima i opet na jetri.
Saznali smo preko prijatelja za Rain proizvode u junu 2020 i odma smo narucili, Soul, Core, Bend i probiotik Pure i on je krenuo da ih koristi.
Odma mu se poboljsala krvna slika, koja prije toga nikad nije bila uredu.
Pa poslije je poceo da se osjeca puno snaznije i bolje, postao je puno aktivniji.
Doktori su kontrolisali sta on to uzima i rekli mu da samo nastavi.
On sad prima jednu novu terapiju u tabletama koja nije ni kemio ni radio i uzima sve proizvode Rain i danas su mu se povukle sve metastaze, poslije zadnje tac sto je uradio kaze doktor da su ostali oziljci od 2 milimetra a bile su vise od 3 cm.
Krvna slika je odlicna i doktor mu je potvrdio da nastavi sa Rain proizvodima i kaze da su definitivno uradili svoj posao.“

Iskustvo 8

Imam 47 godina. Radim u jednoj fabrici gde sam godinama bila izložena hemikalijama. Pre 5 meseci bila sam na kolektivnom sistematskom pregledu, gde su mi ukazali na maligni tumor dojke.Vest je bila neočekivana, sebe sam uvek smatrala zdravom i jakom ženom ! Bio je to veliki šok kako za moju porodicu tako i za mene. Lekar , kojeg sam potražila, savetovao je amputaciju dojke! Nisam mogla to prihvatiti. Odlučila sam potražiti mišljenje drugog lekara, koji je odložio operacije i preporučio da krenemo prvo sa hemoterapijama.
Sa SOUL-om sam se susrela nakon treće hemoterapije. Odmah sam naručila I počela konzumirati prema preporuci . Napravila sam jaku detoksikaciju ( izbacivanje toksina iz tela) prema sledećim uputama:
1. Dan : 10 kesica SOUL-a , voda I višestruko mazanje zahvaćene promene
2. Dan : 6 kesica SOUL-a , voda , voće , višestruko mazanje zahvaćene promene
3. Dan : 3 kesice SOUL-a , voda , normalni obroci , višestruko mazanje zahvaćene promene
U narednih 20 dana nastavila sam piti 2 kesice dnevno , a zatim povećala ponovo na 3 kesice dnevno I više puta sam mazala zahvaćenu promenu.
U sledećih par dana promene su bile već vidljive. Čvor se počeo smanjivati. Imala sam tumor i ispod pazuha, u limfnim čvorovima, rak je bio metastazirao već …. To su isto nameravali odstraniti , ali zahvaljujući SOUL-u posle tri nedelje se nije moglo više napipati, nestao je. U dojci se smanjio na pola od prvobitne veličine. Krvna slika mi je odlična,lekar je zadovoljan . Apetit mi se povratio , uspela sam ugojiti se 2 kg. Nisam umorna, dobro funkcionišem, prespavam celu noć. Od kada pijem SOUL nisam posegnula ni za jednim tabletama protiv bolova. Kosa mi je ponovo počela rasti i promena koja je ostala na ruci prilikom primanja hemoterapije se povukla od mazanja SOUL-a.Nastaviću ga i dalje piti.”
Iboja S.
Kancer pluća

Prije otprilike 3 mjeseca bližem rođaku je uspostvaljena dijagnoza kancer na plućima.
Ukratko: nakon niza konsultacija članova porodice sa doktorima pacijent biva poslan na kućno liječenje, bez operacije, bez uzimanja uzorka i bez hemoterapije, a na zračenje će biti naknadno pozvani. Članovi porodice i rodbina u šoku, počinje grčevita borba i potraga za alternativnim (prirodnim) načinima liječenja.

U samo par dana odluka pada na udarnu terapiju našim Soul-om i Corom uz 100% izmjenu jelovnika.

Nakon otprilike 20 dana započinje zračenje ukupno 5 tretmana. Dva mjeseca nakon uvođenja terapije kontrolni nalazi dobri, krvna slika dobra, fizikalni pregled dobar, doktori pomalo iznenađeni a porodica ohrabljena. Prošle sedmice kontrola sa kontrolnim snimkom pluća i još jedno hvala Bogu pozitivno iznenađenje, na snimku jasno vidljivo znatno povlačenje (umanjenje) kancera. Na slici u prilogu se jasno vidi razlika između ova dva snimka: desno prvi snimak, lijevo kontrolni snimak od prošle sedmice. Na kraju pregleda savjet/uputa doktora,

šta god ste radili nastavite tako i dalje. Sliku u prilogu je snimio sin obolelog.

Uzimao je 3 Soula i 2 Cora. Soul ujutro na prazan stomak i nakon tog 40 min ništa, a druga 2 po 40 min prije ručka i večere. Core jedan ujutro sa čašom vode, a drugi naveče pred spavanje. Što se tiče hrane izbačeni su svi proizvodi od bijelog brašna, šećer, mliječni proizvodi smanjeni na minimum. Izbačeno crveno meso i sl.

Elvir F.

Prevencija kancera

Iskustvo osobe koja je pila Soul Red mjesec dana zbog povećanog tumor markera PSA. Rezultati su zadivljujući, u prilogu Vam postavljamo rezultate prije i nakon upotrebe Soul Red ( PSA – tumor marker prostate, rezultati prije korištenja soul red pokazuju vrijednost od 3,190 ng/ml, nakon mjesec dana uz svakodnevno korištenje soul reda, vrijednost PSA tumor markera smanjila se na 2,610 ng/ml, š to nam pokazuje da je ponovno u referentnom intervalu.

Također vrijednosti jetrenog enzima ALT, sa 86 (povećana vrijednost), nakon mjesec dana, vrijednost ALT-a vratila se u referentni interval. – Karcinom prostate je najčešća maligna bolest muškaraca i drugi najčešći uzročnik smrti od raka u muškaraca u dobi iznad 55 godina. Bolest se rijetko javlja prije 50. godine, a incidencija se povećava sa godinama. U posljednjih 5 godina broj karcinoma prostate je povećan, ali je broj smrtnosti znatno smanjen zahvaljujući PSA testu koji je se u posljednje vrijeme počinje masovniji upotrebljavati kao screening metoda u ranoj detekciji samog karcinoma i predstavlja značajan indikator da se nešto dešava sa prostatom.)

Iskustvo 2

 

Moja mama je imala veci broj cvorica .Pila je Sol.Kada je otisla na kontrolu manji su nestali a veci su se smanjili.
Da naglasim posle nesto vise od mesec dana koriscenja.Soul preparata.
Pomaže

Povrede

Imam 60 godina. Krajem prošle godine pala sam sa bicikla i pri tome jako udarila levu preponu. Ništa mi se nije slomilo, ali mi je leva noga jako otekla. Nisam išla kod lekara, mislila sam da će proći sama od sebe. Otprilike, nakon dve nedelje noga mi je već tako otekla da nisam mogla ni da je savijam ni da hodam. I onda mi je sin doneo kutiju SOUL-a. Objasnio mi je kako se pije i ja sam od tog dana svaki dan popila jednu kesicu sa 2 litre vode. Nakon 10 dana oteklina se smanjila i mogla sam da savijam nogu i da hodam normalno. Od tada redovno pijem SOUL. Smanjio mi se dugogodišnji visok pritisak i šećer u krvi. I Subjektivno i fizički se mnogo bolje osećam!

B. Marija, Belo Blato

Skolioza

Ukratko, iskustvo s Bendom.. Moje naravno ☺️ Pored jako intenzivnog i fizički napornog mjeseca decembra, imam i dijagnozu (a ko je danas nema ?) – Lordoza, skolioza.. Laički rečeno, iskrivljen lumbalni dio kičme prema unutra i u stranu, i od toga jake povremene bolove koji se spuštaju niz gluteus i noge… Bend sam pila jedan dnevno, u toku dana, kad je energija već bila na izmaku… Bolovi počinjali itd.. Ni jedan dodatak prehrani, u bilo kom obliku ne može da se poredi sa osjećajem nakon popijenog BEND-a!! Energija na 100%,bolova nema, izdržljivost, fokus, koncentracija, sitost,… Iz dana u dan je sve to zaista sve jače i duže trajalo, i moram priznati da mislim da ne bih izdržala ovaj mjesec bez njega… Nevjerovatno, samo ću to jos reci ??…

Tea K.

Ekcem kod bebe

Bebica je sa 6 nedelja dobila užasan ekcem koji je lečen različitim terapijama bezuspješno. Kada je napunila 5 meseci, čuli su za Soul i počeli joj davati 2-3 kašikice dnevno. Na slikama vidite po danima kako se počelo povlačiti . Za 2 meseca ni traga od ekcema .

Citomegal virus, malokrvnost, česte upale, kašalj

Moram objaviti da bi i drugima pomoglo… Naime mojoj bebi je sada 10 mjeseci od tih 10 mj. 8 smo proveli u bolnici…razne dijagnoze malokrvnost ceste upale,bakterije,virusi,kasalj,povecani enzimj jetre i ono najgore sa cim smo se borili jeste citomegal virus (ne znam koliko vam je poznat) ali je uzasan…. Pored svega ovoga taj isti cmv je mojoj bebi nanio mnogo stete mi i dalje nismo zavrsili sa lijecenjem ali smo ono najbitnije sto smo imali da bih nastavili dalje izlijecili i to sa soul proizvodom najvise ali smo koristili i ostale.

Nakon samo 10 dana koristenja soula mojoj bebi je imunitet trostruko ojacao krvna slika na normali,enzim jetre koji su mjesecima bili povecani su normalni,dermatitis zbog kojeg nocima nisam spavala je nestao za 5 dana,stalni i uporni kasalj je prestao a ono najvaznije od svega jeste da citomegal virusa vise nema nestao je Ja sam prije svega zahvalna ovoj ( Nadja Karahmetovic ) predivnoj zeni koja me ajmo reci prosvijetlila u vezi ovih proizvoda pa onda onome koje ovo napravio… Jednostavno nemam rijeci ovo je nesto najbolje od najboljeg a sasvim prirodno I dalje cemo da koristimo ove carobne napitke hvala punooo…❤❤❤

Mahira H.

Povišen pritisak, holesterol

Imam 54 godina. Od malih nogu sklona sam infekcijama i od vakcine dospela sam u bolnicu. Početkom jula 1988 godine dobila sam alergiju na lek i sunce. 2001-upala pluća, bronchitis, astma, alergija na sve: penicilin, dodatke ishrani, konzervans, limuntus, hmelj, kućne hemikalije, pesticide i herbicide (suprug je poljoprivrednik), na cvetajuće biljke i tako se skala menjala svake godine. Bila sam alergična i na povrede, ubode insekata, na dodir nekih biljaka- uvek bi sledila inekcija.

Koristila sam Aminofilin, Presing, 3 pumpice. Pila sam lekove za pritisak, za holesterol, lekove protiv Candide albicans (zbog lekova mi je propala crevna flora). Kupovala sam Q10, Omega 3, Ginko bilobu. Tražila sam prirodne nač ine za izlečenje.

2006- pronašli su zločudni tumor na debelom crevu, pa sam morala na operaciju. Samo dve godine nakon toga 2008-bruh na rani, pa ponovna operacija, i opet nepune dve godine pa manja operacija na bešiki… i da ne nabrajam dalje!

Od novembra 2011-e godine koristim SOUL. U dogovoru sa doktoricom postepeno sam ostavljala lekove. Sada pijem samo SOUL i blagi lek za pritisak. Od tada sam bila samo jednom gripozna u februaru prošle godine, i to samo 3 dana. Ranije sam pola plate davala za lekove pa ipak nisam bila zdrava. Zahvaljuući SOUL-u sada se fantastično osećam!

A. Varga, Temerin

Iskustvo 2

 

Od moje 45te godine imam, genetski naslijeđene, probleme sa visokim pritiskom. U avgustu 2016 sam počeo uzimati Soul. Nakon tri mjeseca sam reducirao medikamente na pola. Od tada se osjećam jačim, imam mnogo više energije. Uwe, 54 godine

Iskustvo 3

Počeo sam da koristim “SOUL” pre mesec i po dana, najviše zbog problema sa povišenim holesterolom i sa hemoroidima.

Marta 2014. sam uradio analizu krvi i sutradan sam krenuo sa korišćenjem proizvoda (uradiću kontrolne analize posle 6 meseci – da uporedim rezultate). Osetio sam da imam mnogo više energije, rešio sam da testiram ovaj efekat: nakon dvoipomesečne pauze počeo sam ponovo da treniram (od sredine decembra do kraja februara nisam bio fizički aktivan), pa je logično da se očekuje upala mišića posle prvog treninga! Ispio sam kesic u SOUL-a pre treninga, i onda sam MAXIMALNIM intenzitetom puna dva sata trenirao. STVARNO se nisam štedeo! Efekat je bio zapanjujuć i – ne samo da nisam bio iscrpljen posle treninga, nego nisam ni upalu mišića imao… ponovio sam nekoliko puta ovaj proces (dva puta nedeljno sam trenirao, a onda sam počeo i tri puta nedeljno) i svaki put je rezultat bio isti!

Iskustvo 4

Poprilično zdrava gospođa za svoje godine. Imala problema sa povišenim masnoćama u krvi za što je pila tablete za smanjenje kolesterola po naputku doktora i na koje je imala poprilično jaku alergijsku reakciju. Uz to česti bolovi u kuku, zglobovima oba koljena i gležnjeva. Napravila je RTG kukova no nisu ništa našli. Prvo je pila Bend, onda Soul i Core istovremeno pa opet Soul. Organizam je dosta burno reagirao na čišćenje Corom no to je brzo došlo u normalu. Također, kolesterol se vratio u normalu, a smanjili su se i bolovi u kostima.

 

Zatvor, hemoroidi

Skoro 20 godina sam patila od zatvora i od njegovih posledica. Nema toga šta nisam isprobala da bih rešila ovaj problem. Jako sam brinula zbog toga jer je moja mama imala rak debelog creva i njen doktor mi je obratio pažnju da idem redovno na godišnje kontrole. Od svoje 30-e, sam to činila jer je postojala velika verovatnoća da ću i ja naslediti sklonost ka ovoj zloćudnoj bolesti.

Kada sam počela da pijem SOUL sa dosta vode, ovaj problem je nestao. Pored toga imam mnogo više energije, bolje mi je raspoloženje. 6 mesec i koristim SOUL, prošle nedelje sam uradila krvnu analizu da vidim promene, i krvna slika mi je fenomenalna!!!

M. Biači, Temerin

 

Posle celodnevne vožnje traktora na njivi, hemoroid bi mi uvek krvario. Od kada pijem SOUL, ovaj problem mi je nestao!Od teškog celodnevnog fizičkog rada svakog jutra su me boleli zglobovi u laktu. Od kada pijem SOULi ovaj problem tj. bolovi su postepeno nestajali.Kao osoba koja je zimogrožljiva uvek bih se zimi utopljavao ekstra ćebadima, sada mi zimi više nije toliko hladno kao ranijih godina i nemam potrebu za ekstra pokrivačima.

Ž. Š. Gobor, Temerin

 

Pomoć kod energije

Sa “Soul”-om sam se sreo pre skoro godinu dana. Privukla me je poslovna ideja, a sad sam još više uveren da nisam pogrešio kad sam se odlučio da se bavim promocijom “Soul”-a. A evo i zašto.

Ja sam potpuno zdrav čovek. Kao dete imao sam žuticu i reumatsku groznicu. Osim toga nisam nikad imao neki bitan zdravstveni problem. To što sam imao blago povišen pritisak (130/90) i krvarenje desni dok perem zube, nisam shvatao ozbiljno.

Soul” sam počeo da pijem 20.februara 2013.godine. Prvo što sam osetio je bila energija koju do tada nisam imao u toj meri. Primetio sam da manje spavam, a imam dovoljno energije i koncentracije za bilo kakav posao. Popodnevne dremke su postale nepotrebne. Kada sam u aprilu otišao da dam krv (dobrovoljni sam davalac) izmerili su mi pritisak 120/81. Više od trideset godina nisam imao tako dobar pritisak. I još uvek je takav.

U martu sam na času plesa uganuo nogu. Za oporavak od takve povrede ranije mi je trebalo desetak dana uz mirovanje i obloge. Ovog puta je sve bilo u redu nakon dva dana i to bez bolova i otoka. Četvrti dan od povrede sam ponovo plesao, kao da se ništa nije desilo.

U junu su prestale da mi krvare desni kad perem zube.

Pijem svako jutro jednu kesicu “Soul”-a i nisam se za ovih godinu dana ni jednom razboleo, a nisam izbegavao odlaske i druženje sa onima koji su bolesni. Oni koji me dugo nisu videli, kad me sretnu kažu mi da izgledam mnogo mlađe.

Sve je to “posledica” korišćenja “Soul”-a. Ne vidim razlog da ne nastavim da ga pijem dokle god se bude proizvodio.

Zoran Đ. Novi Sad

Iskustvo 2 

 

Sad je vrijeme da podijelim svoje iskustvo. Inace sam pomorac i zivot na brodu nije jednostavan, radi se po 10 sati, 7,8 mjeseci bez slobodnog dana, ishrana nije dobra, promjena klime, vremenske zone… uvijek biti nasmijan i spreman na sve izazove… svaki pocetak ugovora je tezak dok se tijelo i um ne navikne.
Otkako pijem RAIN, moj zivot je puno laksi. Umor se smanjio, poboljsano raspolozenje, manje bolni ciklusi, glavobolje i apneja nestala, budjenje lakse, bez koznih reakcija na uniformu ( to je uvijek problem za svakoga na pocetku ugovora, voda i kemikalije nisu kao na kopnu ) energija prisutna stalno?.

Iskustvo 3

Ovog vikenda (juče i prekjuče, 26. i 27.04.2014.) sam bio na planinarenju na Fruškoj gori, na planinarskom maratonu. U dva dana sam prešao stazu od preko 90 kilometara (!) Ispio sam 2 kesic e SOUL-a prvog dana, i još dve drugog dana, i na cilju sam pretrčao poslednjih 200 metara i igrao kazačok .

Iskustvo 4

Pozdrav svima, evo da i ja konacno podijelim svoje licno iskustvo nakon kontrolnog pregleda na Diacore aparatu. Prije 3 mjeseca sam se osjećala jako lose, slabo, iscrpljeno , bezvoljno, osnovne banalane stvari kuci sto svaka zena treba da obavlja meni su bile jako teške za odradit kao npr; prati sudje s tjeranjem protiv sebe i svoje volje i snage. U međuvremenu mi izadje i candida na dojkama a dojila sam malog koji je tada imao 5 mjeseci.
U narednom tekstu cu objaviti rezultate prije 3 mjeseca na diacore aparatu i nakon 3 mjeseca koristenja Rain suplemenata i Keto dijete.
•Lijevo oko parazit 77% / Ništa
•Desno uho parazit 22% / Nista
•Lijevo uho parazit 44% / 6%
•Desna strana sinusa bakterija 22%/ Ništa
•Lijeva strana bakterija i virus 46% / 6%
•Limfni cvorovi lijeva strana 100% virus i bakterija / 56%
•Lijevi krajnik 100% virus / 43% virus
•Stitna 100%bakterija / 55% bakterija
•Nadbubrezna zlijezda desna strana bakterija 77% / Nista
•lijeva strana 100% / 22%
•paratiralna zlijezda (nalazi se iza stitne)100% bakterija /18%
•Grlo(disajni dio) 100% bakterija / 18%
•Bronhi 100%virus /6%
•lijeva strana bronhija 100 %virus/ 12%
•Desno plucno krilo virus 44% / Ništa
•lijevo plucno krilo 77%virus/ Nista
•Grudna zlijezda virus 44% / Nista
•Lijeva dojka virus 77% / Nista
•Srce 77 %bakterije / Nista
•Arterije bakterija 100% / 50 %
•Jednjak bakterija 100% / 18%
•Gusteraca virus 55 % / 6%
•Desna strana tankog crijeva virus i paraziti 100%/ virus nista,paraziti 50 %
•Desna strana debelog crijeva protezoi(mikroorganizmi) i bakterija 80 %/ bakterija 20%
•lijeva strana debelog crijeva paraziti ,bakterija i protezoi 100% gljivica80% / paraziti 50 % , gljivica i bakterija 25 %
•Bubreg desni parazit i bakterija 100% / 6% bakterija
•Materica paraziti i bakterija 100% / 12%virus 60%bakterija
•Mokracna besika desna strana 22%virus/ nista
• Materica desna strana bakterija i parazit 100% ,virus 44% / bakterija 62% ,virus ništa .
•Materica lijeva strana 66% /6%
•Lijevi jajnik bakterija 33% / nista
•zglob desne ruke opterecenje 100% /56%
•lijeva ruka bakterija 77%/ nista
•mozdana kora virus 77% /nista
•hipofiza virus 44% / nista
•Metabolisam 20% / poboljšao na 70%
Prvi mjesec sam koristila red soul i pure s tim da sam red pila po 3 dnevno prvih 10 dana, drugi mjesec sam ukljucila core i pure, zbog problema sa zuci morala sam prekinut core jer ciscenje nije moglo ici na stolicu, nego je pocelo izlazit na tijelo i dobila sam osip i otok na licu u mjeri da mi se faca izoblicila.
U toku drugog mjeseca sam pila jedno 5 dana i Bend zajedno s Core i Pure,nakon izbijanja osipa nastavila sam soul i pure treći mjesec.
Posto imam jos stvari za rjesiti vecina se rjesila sad nastavljam sa pure soul i form i jos nekih preparata koji ce mi pokrenuti zuc da bi rjesila svoj kozni problem i probavni problem.
Nadam se da ovi rezultati ce biti ogledalo ljudima sta ovi suplementi rade nasim ćelijama iznutra ali nista ne može preko noci.
Ja sam za 3 mjeseca mnoge stvari rjesila znaci imam jos 3 mjeseca da se rjesim svega u potpunosti.
Upornost i trud ,odvojite svaku marku u svoje zdravlje, uradite ono sto je do vas,tu su i suplementi ,ne očekujte cuda za mjesec dana , budite strpljivi i rezultati ce doci. 

 

Manjak energije, bol u mišićima, slab apetit, loša krvna slika, slab imuni sistem.

Donosimo Vam iskustvo vrhunskog sportiste, dugogodišnjeg fudbalera. Kako svi znamo, fudbalerima je potreban poseban stil življenja, od njihove prehrane, fizičke aktivnosti do upotrebe odredjenih suplemenata. Veliki broj suplemenata koji se danas nalaze na tržištu nemaju visok afinitet apsorpcije u organizmu, zbog toga u većini slučajeva čujemo komentare, kako i nakon upotrebe mnogih suplemenata, osobe se ne osjećaju zdravo i zadovoljno.
Dugogodišnji potrošač Rain prizvod, fudbaler, došao je na Darkfield mikroskopsku analizu i pokazao zavidne rezultate.

Pre nego je čuo za Rain proizvode, njegovo zdravstveno stanje bilo je loše, manjak energije, bol u mišićima, slab apetit, loša krvna slika, slab imuni sistem. Na prvoj slici Darkfield mikroskopija pokazuje, rulo formacije eritrocita što nam govori da je organizam dehidriran, zatim vidimo ehinocite, makro i mikrocite, koji nam govore da se radi o nedostatku gvožđa, odnosno početku sideropenicne anemije, aktivnost imunog sistema je jako slaba, što nam ukazuje na povecan rizik od infekcija. Nakon upotrebe Soul Red-a, u kombinaciji sa Core-om, na drugoj slici vidimo u potpunosti zdrav organizam, koji ima dovoljno vitamina i minerala, aktivnost imuniteta je na visokom nivou, čak vidimo leukocit koji se „spreman ceka“ da odbrani organizam od bilo kojeg virusa. Anemija je nestala, u njegovim ćelijama ima dovoljno željeza i njegova krv cirkulise i prenosi kisik do svih ćelija u organizmu.
Simptomi popit umora, bolova u mišićima, glavobolje u potpunosti su nestali, osoba osjeća više energije, apetit je pojačan, i rizik od bilo kakve infekcije je nestao, što jasno možemo vidjeti na ovim fotografijama.

Opadanje kose

Ujutru kada ustanem i popijem SOUL, za minut sam razbuđen, imam više energije i ceo dan sam aktivniji no što sam bio ranije. Imam više strpljenja sa porodicom, i sa malim sinom mogu mnogo više da se igram. Od svoje druge godine sam grickao nokte (do 30-te). Nisam znao zašto, i sve sam učinio da bi prestao, ali neuspešno. Posle korišćenja SOUL-a sam za dve nedelje primetio da to više ne radim. Pošto sam pušač često bi me ujutro davio taj duboki pušački kašalj, medjutim i to je korišćenjem SOUL-a nestalo za 2 dana.

Supruga je imala problema sa varenjem posle porođaja i jako joj je opadala kosa. Samo posle nedelju dana korišćenja SOUL-a, stolica se regulisala i posle otprilike dva mesec a smo primetili da joj više ni kosa nije opadala. I ona ima više energije i pošto su problemi u crevima rešeni, ona je stabilnija i uravnotežnija, time ima više smeha i dobrog raspoloženja u porodic i nego problema i svađe. Moj sin od 6 godina isto pije ujutru pola kesic e SOUL-a pre obdaništa, i on je sam shvatio da se lakše razbudi i da mu je lepši dan u zabavištu. Svako jutro to mu je prvo što traži “Čarobni napitak”, a iz zabavišta ne izostaje jer cele zime nije bio bolestan.

Š. Varga, Temerin

Poremećaj štitne žlezde, bolovi, koncentracija,

Želim da sa vama podijelim svoje iskustvo vezano za Soul,post će biti malo duži ali vrijedi-Soul je to !!!

1. Problemi s koncentracijom- bi li vjerovali ako kazem da nisam mogla pratiti proširenu rečenicu do kraja?!!!

2. Bolovi u mišićima

3. Grčevi u rukama i nogama

4. Opadanje kose

5. Neredovna stolica( preko 10 dana!!!)

6. Hladne ruke i noge 24h na dan

7. Nemiran san,tj.loše spavanje

8. Hroničan umor/ nedostatak energije,malaksalost,razdražljivost i sve što ide otprilike skupa

9. Česte glavobolje

10. Najteže od svega- poremećaj štitne žlijezde koja je godinama pogrešno liječena i ostavila je dosta tragova na moje zdravlje Nakon samo jedne kutije soula,svih 9 nabrojanih tačaka se potpuno riješilo a štitna se znatno smirila- nemam osjećaj davljenja,ne hrčem zbog nje kad spavam,mirno spavam(kvalitetno),ujutro imam energije i cijeli dan se dobro osjećam a naveče nisam k’o pregažena i ne zaspem u 8h, sto je za mene bilo nepojmljivo ???

Eto drage moje,ja sam prezadovoljna,oduševljena i zaista ga preporučujem svima-i mladima i starima,svi mi zaslužujemo svoje tijelo maziti Soulom i čuvati svoje zdravlje na vrijeme ? I na kraju postavit ću sliku moje ruke,koju sam mazala svim mogućim mazama, kremicama i mehlemima godinu i po dana!!! 10 dana mazanja soulom,ruka kao nova!!!

Ljudi moji ja sam vam pozitivno šokirana Soulom.

Lamija D.

Postoperativni oporavak

Godine 2005 moj život se promenio.

U saobraćajnoj nesreći sam slomio vrat, C7. Nakon uspešne operacije i UGRADNJE dve titanijumske šipke i osam šrafova na kičmi, bio sam na jakim lekovima protiv bolova poput morfijuma I Oxyicontin, kasnije Percocet i Tylenor4, tabletama za spavanje i mnogim drugim lekovima za smanjenje upala. Istina je da nijedan od njih nije smanjio bol ili upalne procese. Sve što su uradili je da sam u glavi osećao otupelost i osećao sam se kao ukomiran većinu vremena. To je bilo živi pakao, godinama sam živeo sa hroničnim bolom.

Nedavno mi je jedan prijatelj preporučio, da pokušam sa RAIN-ovim proizvodom, SOUL antioksidansom, i antiinflamatornim super hranljivim nutrijentom.

Ja sam oduvek uzimao najkvalitetnije vitamine,minerale i to vreme sam pio Goji sok ali bez nekih korisnih efekata na moje zdravlje uopšte, pa sam odluč io da pokušam SOUL.

Počeo sam sa 3 paketa SOUL-a svakog dana. Prva stvar koju sam primetio, moj rad creva postala su redovna, počeo sam i da na prirodan način zaspim u ranim večernjim satima. Spavao sam preko noći i probudio bi se ujutro potpuno svež. I za sve ovo bi vredelo da se uzmima SOUL zauvek, međutim promene su i dalje išle na bolje. U roku od oko 3 mesec a sve upale su nestale iz mog gornjeg dela tela (rame i vrat). Bol sa kojom sam živeo preko 6 godina, od moje nesreće , smanjilo se za 90 odsto. Konačno sam bio u stanju da pokrećem glavu u stranu i dalje natrag i napred.

 

Iskustvo 2 

 

Nisam mogao da verujem šta sam doživeo sa ovim proizvodom. Izgubio sam oko 27 kilograma, i učlanio sam se u teretanu. Moj prvi trening je bio svega 5 minuta na traci, i mislilo sam da ću umreti. U starosti od 50 godina, sada sam u stanju da trčim sat i vozim bicikl sat, i ja se osećam kao da imam 20 godina. Ovog meseca sam bilo na Bledu, Sloveniji, i sa mojim prijateljima sam se popeo na planinu da bi videli prelepi vodopad. Bio sam najstariji u grupi, a ipak sam trčao sve do vrha oko 6 km i nazad dole, bez ikakvog ozbiljnog bola osim kratkog daha.

Uzgred, ovo je slika sa putovanja na Bledu,

Da li SOUL antioksidansi i resveratrol održavaju vaše telo mladim? Odgovor je DA, nabolje da verujute, vidite moju ženu ona je samo godinu dana mlađa od mene. Dame i gospodo, možete da izgledate mlađe i da se osećate bolje…. Pijte SOUL svaki dan!

Attila K. Kanada

Pritisak, konstantan umor

Moje iskustvo nakon 20 dana koršćenjem preparata SOUL su sledeća: već posle treće kesice SOUL-a bolovi u nogama, pritisak u krvnim sudovima nogu koji je bio nepodnošljiv i konstantan umor, neverovatan, ali su nestali, tako da se svakim danom osećam sve bolje i bolje. Zatim cirkulacija je vidno bolja, jer me više ne probudi svake noć i bol u desnoj ruci izazvana trnjenjem, a samim tim se osetno poboljšala i mikrocirkulacija. I kvalitet sna je neuporedivo bolji s obzirom da 3-4 godine ni sa jednim sredstvom za spavanje nisam mogla postići čak ni 3 sata kontinuiranog sna. Za sada pijem jednu kesic u dnevno.

R. Vidicki, Novi Sad

Kašalj

Iskustvo 1

Imamo unuku Kristinu koja je jedne večeri, kako to biva, skoknula u naš krevet da prespava. Te noći me probudio neki podmukli zvuk, naša Kristina je spavajući neprestalno kašljala. Rekao sam mojoj Ani da je probudi i dotle otišao po kašikicu i SOUL. Dali smo joj jednu supenu kašiku SOUL-a, i bukvalno za minut je zaspala a do ujutru ni jednom nije zakašljala. Od tad Kristina pije svaki dan po pola kesic e SOUL-a, a ponekad i celu, kad ide na trening tenisa.

Iskustvo 2

Cesto ste citali razna iskustva mnogih ljudi koji su se lijecili biljnim preparatima. Svi mi nekako vjerujemo u tu „narodnu medicinu“ pa pored onog svega sto nam doktor propise , kod kuce imamo neke svoje nazovimo ih „pripravke“ kojima pokusavamo da popravimo nase zdravlje. Citajuci nedavno iskustva ljudi koji su svoje zdravstveno stanje „popravili“ koristenjem Rain proizvoda, pocela sam da citam sta se to sve krije u tim malim, cudnovatim kesicama. Na pocetku sam bila skepticna, mislila sam da su to proizvodi kao I svi ostali, eto samo da bi se „prodali“, da bi se narod obmanuo. Medjutim citajuci I istrazujuci sta se sve krije u tim malim sjemenkama, u tim hladno cijedjenim uljima, raznim vrstama ljekovitih biljaka, pocinjem da vjerujem da ima „nesto“ u tim „kesicama zdravlja“. Odlucih se da narucim I na sebi testiram. Godinama se borim sa upornim kasljem koji je presao bio u bronhitis, a potom u astmu, da bih na kraju zavrsila na pumpici. Uzalud svi lijekovi, meni nista nije pomagalo. Poslije koristenja Rain proizvoda, negdje otprilike sedmicu dana, osjetila sam da su konacno moja pluca CISTA. Znala sam presjediti u krevetu I tako docekati zoru, sve zbog tog upornog kaslja. Kao sto rekoh koristenjem ovih proizvoda ja se „kutarisah“ kaslja, podjoh normalno disati, spavati,  koja ljepota. Osjetih ja da nisam pogrijesila, jer obicno kad ja nesto testiram, moja iskustva nisu bas pozitivna. Odlucih s vama da podijelim ovu pricu s ciljem da bih mozda pomogla nekome da nadje sebi „lijeka“, jer svima nama nesto „fali“. Mnogi cute o svojoj bolesti,sto je I logicno jer fejsbuk nije mjesto da iznosimo svoje „mahane I nedostatke“. Fejsbuk ti je bolan mjesto, gdje je sve med I mlijeko. Aman, zaman. Selfi do selfia, a onda neko postavi neki koristan text, pa svi zastanemo I procitamo. Nadjemo sebe u tom textu. Jos ako je nesto od koristi za nase zdravlje, vjerujem da se mnogi obeselite da procitate I saznate nesto novo. Ja cu od danas da s vama dijelim price ljudi koji su koristli Rain proizvode. Nastojati cu da vam poblize objasnim koji su I kakvi su to preparati koji na bazi sjemenki, hladno cijedjenih ulja, glavnog sastojka CUROKOTA, I mnogih drugih biljaka I sjemenki pomazu ljudima da poprave svoje zdravstveno stanje. Za danas cu s vama podijeliti jedan video koji nekako sveobuhvatno objasnjava o cemu se ustvari radi. Nadam se da nisam oduljila (ma nikako) I da ce se neko okoristiti ovim mojim „malim“ tekstom. Uistinu bila bih jako sretna kada bi bilo ko pronasao za sebe neki spas, bas ovako kao sto sam ga ja pronasla.

Iskustvo 3

Iskustvo mog sina sa soulom,on ima 11 godina….pre nekoliko dana,je počeo da kašlje?Ja naravno odmah dajem soul,to je tako u poslednjih dve godine…Davala sam mu soul pet dana,svako jutro po jednu kesicu… posle samo pet dana,i ispijenih pet kesica soula…kašalj je nestao…I ja sam zahvalna našoj kompaniji…na ovakvim proizvodima, koja je to sreća,niti idemo u Dom Zdravlja…niti čekamo red,niti uzimamo lekove…🙏

 

Stomatologija

Dana 2. juna sam imao hiruršku intervenciju na jedinicama. Doktor mi je prepisao antibiotike kao terapiju posle intervencije. Rekao mi je da stavljam hladne obloge i još dodao da će najveći otok biti nakon 4-5 dana. Nisam pio antibiotike, nisam stavljao hladne obloge. Pio sam 3 SOULa dnevno. Kao što vidite otok je nestao u ponedeljak. Bolova nije bilo već u nedelju. Konci su skinuti u petak, rana zarasla savršeno. Na iznenađenje med. osoblja kome sam rekao da neću piti antibiotike. SOUL je najbolje što čovek može da sipa u sebe posle vode. Živeli!!!

Vladimir S. Novi Sad

Odvikavanje od pušenja

Kako sam ostavila cigarete posle 40 godina!!!
Bilo je pokušaja i ranije, naravno bezuspešnih. Uvek je bilo krize i želje za još jednim dimom. Miris kafe je posebno pojačavao želju za cigaretom. Pre pet meseci sam imala ozbiljniju prehladu. Na savet mog prijatelja odlučila sam se za ,,terapiju“ koja je uključivala SOUL i CORE. Pila sam dnevno 2 SOULa i 2 COREa dve nedelje. Već posle prve nedelje počelo je intenzivno čišćenje pluća. Zanimljivo je da nisam kao ranije imala želju za cigaretom, čak je počeo da mi smeta dim ako bi neko u blizini pušio.

Nakon druge nedelje sam počela da pijem 2 SOULa i 2 BANDa dnevno. BAND mi je pomogao da nemam krize za povećanim unosom hrane kao ranije. Ujedno sam osetila i olakšanje u kretanju, pošto već duže imam bolove u nogama od dugotrajnog stajanja. Nakon toga sam nastavila sa jednim SOULom dnevno. I evo mogu reći da osim što nemam više želju za cigaretom još sam osetila i kompletno poboljšanje u zdravstvenom stanju. 

Slađana Ć.Pirot

GERB - erozivni gastritis

Juce sam popila zadnje od 6 vrecica Soula I Cora, i zelim s vama da podjelim promjene koje sam osjetila u ovih par dana…Moja dijagnoza ? je Erozivni Gastritis (GERB),i s tegobama se mucim vec godinama, ali intezivnije poslednjih 6 mjeseci,…. I za to vrijeme sam radila mnoge nalaze, na heliko bakteriju cak 5 puta, nema je, pijem gomilu tableta, cajeva, ishrana je malo reci bljutava I vecinom propracena Tegobama itd… Da mi se udebljati?
Na nagovor i preporuku sam uzela Soul I Core, tkzv semplere, sa Nadom da ce biti rezultata, pa da vidim sta dalje.. I bilo je. Prvo, BOLOVI-nema bola u stomaku i pritiska , I onog,, pod rebrima s desne strane,, zeludac nije bolan na dodir i bol u prsima, zbog kojeg sam Isla I kardiologu a ispostavilo se da je od jednjaka, takodje je nestao neki treci dan od koristenja.. Nema Iscrpljenosti I drhtanja koje je bilo svakodnevno, manje kolicinski jedem ali se osjecam super, veselija sam I sjajim, ne znam kako docarati drugacije..
Ono sto znam sigurno, je da cu nastaviti sa Soul I Core, I preporuka svima.

Zorana J.

Atopijski dermatitis

Zelim da podijelim sa vama iskustvo moje curice od 2 godine i iskustvo moje klijentkinje i njene curice. U pitanju je beba oko 13 mjeseci ako ne i malo vise. Oboljenje je atopijski dermatitis, koji je prije Soula lijecen mediciniom i mnogo brojnim kremama,kupkama itd.,medjutim bezuspjesno u oba slucaja. Moja curica je prva slika; koristenje soula mjesec i po svaki dan pp kesicu i mazanje 3 puta dnevno, obavezno pred spavanje da bi manje se cesala po noci, ili budila nas da je cesemo. Atopijski se povukao za mjesec i po sve ukupno i koza nahranila i vratila u svoje prirodno stanje bez osjecaja suhoce i hrapavosti.

Ona je nastavila koristit i danas dan koristi jer mi najbolje održaje joj imunitet s obzirom da nije nesto halapljiva i ne jede bas puno. Slika broj dva, je curica od moje klijentice , to je napredak za neki 20 dana. Ukupno je koristila dva mjeseca, sva upala se povukla,vise nema nigdje crvenila. Ponekad se cese i to je to. Tako je rekla mama ove djevojcice i za sada joj vise ne daje soul. Uglavnom je jako zadovoljna rezultatom. Nadam se da ce mnogima pomoci koji imaju slican problem.

 

Iskustvo 2

 

Pozdrav dugo se kanim da napišem svoje iskustvo u vezi Soul-a.. Moj stariji sin koji je napunio 6 god od 3 mjeseca imamo problem sa kozom tj. Atopijski dermatitis… Isprobala sam mali milion krema od najskuplje do najjeftnije.. Kupovala razne dodatke za jacanje imunitete zavrsavali redovno na kortikosteroidima i urbazonu.. Koji samo smire tj.prikriju situaciju..

 Predlozili su mi  SOUL, bila sam skepticna nisam vjerovala jer toboze 6 godina se mucimo sa cesanjem ranama nespavanjem i svemu ostalom. Uz to dobijemo. Astmu tj.alergijski bronhitis jednom mjesecno zavrsimo u bolnici na urbazonu i ostaloj terapiji. . Kada vise nisam nalazila izlaz i probala svaku mogucu kremu koje sam cak iz Australije narucivala.. Uhvatim se za zadnju slamku spasa i uzmem Soul pocnemo ga piti mali se neda mazati jer su rekli da ga i mazem s njim al nekako kada spava namazem..pili smo ga svaki dan prvi mjesec je bilo jakog crvenila mislila sam da nista ne pomaze uzmem drugi mjesec Soul koza se smiruje on se manje cese za nepuna dva mjeseca koza se ocisti 95% naručim opet SOUL i uz njega PURE ev nas 4 mjesec koza cista jest pomalo suha al nema cesanja nema rana.. Konacno moj mali zvrk i ja spavamo na miru bez nervoze i držanja ruke.. Bez crvenila rana kortikosteroida vec samo SOUL koji sad pije svaki drugi treci dan uz PURE isto svaki drugi dan ne. pamtim kad sam ga zadnji put namazala..veseo je bolje jede bolje pamti.. Nadam se  da je sve ovo sada iza nas jer moj malac ce uskoro da bude Ako Bog u augustu biti mamin dzak prvak.

 

Laringhitis

Imam dve ćerkice, stare 5 i 7 godina. Još kao bebama od 7 i 9 meseci konstatovano je da imaju laringhitis. Noćno gušenje, trčanje na hitnu pomoć, inhalacije i injekcije su bile redovne pojave kod nas. Ko ima dete koji se guši, tačno zna o čemu govorim. Od prvog dana kada su počele da piju SOUL stanje se znatno poboljšalo, a za nepunih mesec dana ni jedan jedini put nisu imale napad gušenja.

Inhalator više ne koristimo, noćima mirno spavamo, a osim toga sada mesečno uštedimo više hiljada dinara, koje smo ranije trošili u apotekama za lekove, sredstva potrebna za inhalator, vitamine i razne preparate za jačanje imuniteta. Kada sva deca boluju od neke viroze u vrtiću, moja deca su još uvek zdrava. I kojim slučajem da slučajno pokupe neki virus, one to prebole za dan-dva na nogama, umesto nedelju dana u krevetu.

Presrećna sam što sam upoznala SOUL i što smo korisnici ovog proizvoda!

M. Biači, Temerin 

 

 

Iskustvo 2

 

Lijep pozdrav svima u grupi mnogi su vec upoznati sa slučajem mog sina koji je imao obostrano upalu pluca i RSV virus i influenca virus i puno je hroptao,, godinu dana on je bio na inhalacijama svako gotov 7 do 10 dana spopao bi ga onaj kašalj laringalni onaj dosadni kašalj🤦‍♀️znao je u pola noci da dobije gušenje😢gdje je uvjek završavao u hitnoj i urbazon inekcija, uglavnom ukratko evo  5 mjesec pije Soul njemu je bilo bolje od prvog paketa ali ja nisam htjela da prestane jer sam vidjela da nema vise tog gušenja, kašlja ni prehlade imao je kontrolu gdje je doktorica pozitivno iznenadjena sa obzirom da se i ona bojala da mu se nece vratiti taj virus i ta upala pluća, moj sin sad ima puno energije, snage bolji san bolje jede ma drugo dijete 💪🤗😍pravu kolut najprijed skace sa stola na glavu kao da je od gume iskreno sad mu dajem samo po potrebi Soul za nedaj boze da dodje do neke viroze da imam to uvjek u kuci svi lijekovi koji su bili vise ih nema tj kortikosteroidi koji znate mnogi da koliko su dobri toliko mogu da naprave štetu u organizmu posebno na bubrezima, nadam se da ce nekome koristit ovo moje iskustvo sa Soulom.

 

 

Share This