fb

BEND i telo koje stari

Naše telo iz dana u dan stari. Starenje je prirodan proces, ali ga prate brojne neprijatne promene. Do ovih promena može doći usled genetike, nedostatka vežbanja, okruženja, loše ishrane ili kombinacije sva četiri elementa. Bez obzira na uzroke, oni koji traže bolji životni stil takođe traže najbolje izvore podrške, a najbolji izvori su uvek prirodni. Mi smo zato stvorili Bend.

Prirodno,                Bez GMO,                      Bez glutena

Zašto je priroda bolja 

Naš pristup podršci zdravim zglobovima i hrskavicama je drugačiji: omogućavamo prirodi da koncentrirano radi sa vašim telom. Rukovanjem sastojcima potpomognutim naukom i vremenom, redefinisali smo fleksibilnost u svom stvaranju: Bend.

Šta je Bend?

Bend je dodatak ishrani koji se na drugačiji način fokusira na vaše zglobove. Naš naučno – savetodavni odbor je posebno odabrao svaki sastojak u proizvodu da bi se napravila sinergijska mešavina protivupalnih inhibitora, izgrađivača hrskavice i nosača tetiva. Ovaj dodatak namenjen zglobovima neće samo rešiti već postojeći problem, već će preduprediti nastanak potencijalnih problema.

Kako Bend pomaže vašem telu?

Svaki sastojak ima svoju ulogu. Seme crnog kima smanjuje i leči upale zglobova, dok je kurkuma usmerena na ponovnu izgradnju i jačanje hrskavice. Ostali hranjivi sastojci imaju funkciju obnavljanja i hranjenja ćelija, uz borbu protiv oksidacije i smanjenja okolnog stresa kako bi vaši zglobovi bili u odličnom stanju i obavljali svoju funkciju kao da su mladi.

Glavni sastojci:

G L U K O Z A M I N   S U L F A T

Prirodni spoj koji podržava stvaranje hrskavice, održavajući  zdravlje
zglobova. Glukozamin, vitamin D, E, hijaluronska kiselina čine osnovni sastav hrskavice i sinovijalne tekućine i zadužene su za gustoću kostiju kao i transport kalcijuma. Sami ih sintetišemo hranom, ali pošto današnja ishrana ne nudi bogat izvor minerala i vitamina kroz koje crpimo isto – dodatak iz semena idealan je za zdrav mišićno-skeletni sistem i regeneraciju oštećenja.

S  E M E    L A N A

Sadrži masne kiseline i snažan antioksidativni profil koji  vašem telu pružaju ono što mu je potrebno za održavanje zdravih zglobova i ublažavanje manjih bolova u mišićima.  Seme lana se iz više razloga smatra izuzetno lekovitim. Sadrži omega 3, 6 masne kiseline, vlakna, proteine i mnoge druge hranljive vrednosti, pomažući tako u jačanju imuniteta. Njihove koristi su prevelike da bi se zanemarile, pa ćemo pomenuti samo neke od njih: smanjuju rizik od srčanih bolesti, dijabetesa i raka, poboljšavaju funkciju mozga i zdravlje zglobova. Pored navedenog, pomažu i u izgradnji mišića i gubitku masnih naslaga. Lan takođe može da pomogne kod gubitka kilograma, smanjenja nivoa holesterola i šećera u krvi.

U L J E   S  E M E N K I   C R N O G   K I M A

Poznat po svojim  zdravim svojstvima kao i po bogatom antioksidativnom  profilu, ulje semena crnog kima je jedan od jakih glavnih sastojaka. Seme crnog kima ima idealan hemijski sastav. Sadrže proteine, ugljene hidrate, zasićene i nezasićene masne kiseline, jamin, niacin, folnu kiselinu, kalcijum, gvožđe, beta karoten i mnoge druge vredne sastojke. Zahvaljujući ovome, crni kim vraća ravnotežu u svim sistemima, a njegovo delovanje nije ograničeno na pojedine organe, već kroz imuni sistem obuhvata ceo organizam.

K U R K U M A

Drevna biljka koja je u savremenoj nauci  temeljno proučena zbog svojih zdravih svojstava. Sarađuje  s vašim telom na održavanju zdravih zglobova. Kurkuma deluje protivupalno i protiv raka i koristi se za ublažavanje bolova od artritisa i drugih reumatoidnih bolesti. Antioksidanti kojima su bogati uništavaju slobodne radikale koji oštećuju ćelije tela i usporavaju regeneraciju.

L E V A G E N

Iako nije široko poznat, klinički je dokazano da levagen podržava zdrave telesne funkcije. Postao je zaštitni znak brojnih sastojaka mnogih  proizvoda zdravstvenih kompanija. Levagen je oblik palmitoiletanolamida (PEA), endogene masne kiseline koju ljudsko telo proizvodi kao prvu reakciju na stres i povrede. Poznato je kao antiinflamatorno jedinjenje i sredstvo za ublažavanje bolova koje štiti od gubitka mišića.

Sastojci Benda su  namenski dizajnirani da osveže i mobilišu ne samo mišićno-skeletni sistem, već i sve ćelije u telu.

Snažan antioksidativni, antivirusni, antitumorski efekat kurkumina, lanenih semenki, bundeve i crnog kima, glukozamina za koji imamo PATENT biljnog porekla, hijaluronska kiselina i drugi minerali i vitamini (D3, Mg) u ovoj sinergiji ne možemo uporediti sa pojedinačnom konzumacijom  (na primer u obliku tableta), jer naša creva najviše vole i najbolje koriste sve u TEČNOM obliku gde je vaš trošak energije za varenje gotovo jednak 0!

Prednosti za poboljšanje vašeg tela:

Čuva zglobove

 

Bend je stvoren od potpuno prirodnih sastojaka za koje je nauka dokazala da čuvaju vaše zglobove i rešavaju sve vaše probleme  sa starenjem.

Stvaratelji hrskavice

Starenjem zglobova dolazi od raspadanja hrskavice. Dozvolite proizvodu Bend da nahrani vaše zglobove i ponovo izgradi hrskavicu. Na taj način ćete se ponovo moći kretati kao pre.

Umanjuje zapaljenja

Bend prirodno smanjuje zapaljenje u vašim zglobovima kako bi vas održao savitljivima i u odličnom stanju.

            Izrađeno da vas održava mladima, izrađeno da vas održava u pokretu.

Share This