fb

SOUL
Obnavlja organizam.

Rain Soul je dodatak ishrani zasnovan isključivo na semenu, koji je uveliko poljuljao situaciju na dosadašnjem tržištu ishranom bogatom vitaminima i antioksidansima. Semenke crnog kima, semenke grožđa chardonnay, semenke crne maline i D-riboza su izuzetno korisni i bogati nutrijentima, a kad se kombinuju, njihova efikasnost se višestruko uvećava.  Upoznajte najmoćniji antioksidans, usporivač starenja, te najmoćniji protivupalni proizvod na tržištu. 

DETALJNIJE

CORE

Pročišćava organizam.

Core je drugi revolucionarni proizvod kompanije Rain International. Sadrži visokokvalitetnu gustu mešavinu hranljivih sastojaka u kompaktnom pakovanju od 28 grama. Core uključuje neko od najboljih povrća i semena na zemlji, od kojih svako ima svoju kliničku reputaciju u poboljšanju zdravstvenih funkcija, prečišćavanju i detoksikaciji i obezbeđivanju gotovo svih osnovnih vitamina i minerala. To je super hrana u najboljem izdanju.

Core   je jedinjenje vitamina za pročišćavanje sastavljeno od semena i povrća, koje sadrži dvadest puta veću gustinu hranljivih sastojaka od voća i povrća.

Svakako vredi svake pažnje!

DETALJNIJE 

Share This